Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a primit încă o amânare: „Abia aștept să se finalizeze”

 Martin Lorena
.

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a primit încă o amânare. Andreea Bălan și George Burcea se află de aproximativ doi ani într-un proces de divorț. Deși fiecare și-a văzut de drumul său, în acte sunt tot căsătoriți. Aceștia ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței pe 3 februarie, însă a fost pus în fața unei noi amânări a procesului. Iată ce a declarat actorul despre întreaga situație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au format una dintre cele mai frumoase relații din showbizul românesc. Deși între ei lucrurile păreau destul de roz, au pus punct căsniciei la doar câteva luni de la nuntă. Chiar dacă în practică s-au despărțit, în acte ei încă sunt căsătoriți. Procesul de divorț durează deja de doi ani, cei doi fiind puși în fața unor amânări succesive când vine vorba de sentință.

Balan-Burcea-1Balan-Burcea-1

Pe data de 3 februarie, ei ar fi trebuit să se prezinte în fața judecătorilor pentru a finaliza procesul de divorț, însă au primit o nouă amânare. Iată care sunt problemele dintre cei doi și ce a declarat actorul despre situația cu fosta lui soție.

Citește și: Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor.Nu e vorba despre închisoare!

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea lui Nicolae Botgros:„Asta e viața!

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a primit încă o amânare

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă în acte ei încă figurează ca fiind căsătoriți. Deși ambii parteneri își doresc să pună punct situației tensionate, cuplul primește doar amânări cu privire la hotărârea judecătorească. Lucrurile se complică deoarece cântăreața dorește desfacerea căsniciei din culpă exclusivă a fostului soț, în timp ce actorul vrea custodie comună pentru cele două fiice ale lor.

'A fost încă o amânare! Abia aștept să se finalizeze procesul, să se dea o sentință', a spus George Burcea pentru FANATIK.

Deși cel mai recent termen de prezentare în fața instanței a fost amânat, actorul pare încrezător că la următorul va putea să se declare un bărbat liber. Acesta are norocul ca viitorul proces să fie în câteva zile.

„Viviana este o artistă completă'

George Burcea și Viviana Sposub se iubesc de aproape doi ani. Ei s-au cunoscut la „Ferma Vedetelor' și de atunci au legat o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia se susțin reciproc, iar actorul este foarte mândru de prestația vedetei de televiziune.

'Viviana s-a implicat foarte mult în proiectul TV de la Bravo, ai Stil. Eu m-am implicat și am fost alături de ea atunci când a avut nevoie de mine, dar rezultatul final, actul artistic, ea l-a făcut și este doar meritul ei. Viviana este o artistă completă, știe să cânte, să danseze și poate fi și actriță, joacă extraordinar', a spus el pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton