Probleme pentru Oana Roman, în prima zi de școală a fiicei sale! "Nu am știut cum să-i explic copilului meu că..."

 Oana Pantazi
.

Oana Roman, la fel ca mulți alți părinți din România, s-a confruntat cu probleme în prima zi de școală a fiicei sale, Izabela. Iată care sunt temerile vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru Oana Roman azi ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite și memorabile zile ale vieții… La fel și pentru Izabela, fiica ei, care azi a mers pentru prima dată la școală. Din nefericire, situația este mult mai complicată, în contextul pandemiei de coronavirus.

Azi, pentru zeci de mii de elevi este prima zi de școală, după o pauză total neprevăzută. Deși, acum ceva vreme, exista speranța că primul clopoțel va aduce o stare de normalitate, iată că nu s-a întâmplat așa, pandemia de coronavirus fiind departe de a se fi sfârșit. Din păcate, cei mai afectați vor fi copiii care anul acesta merg pentru prima oară la școală, iar printre ei se numără și Iza, fiica vedetei.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

72708393_833917923729464_5277970014529695707_n-172708393_833917923729464_5277970014529695707_n-1

„Va intra singură să o cunosacă pe învățătoare”

În afara faptului că vor pătrunde într-un mediu necunoscut, provocarea va fi dublă pentru ei, cu atât mai mult cu cât micuții vor fi obligați să poarte mască în prima lor zi de școală. Acest lucru o înspăimântă pe Oana Roman, care se teme pentru modul în care va reacționa fiica ei.

'În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știut cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască. Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor', a mărturisit Oana Roman pe contul ei de socializare.

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton