Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în ultima perioadă a sarcinii: „A început să mă doară...”

 Miniosu Alexandra
.

Nicole Cherry se confruntă cu unele probleme în ultima perioadă a sarcinii. Cântăreața s-a confesat în fața fanilor, chiar pe rețelele de socializare. Le-a spus că deși a avut o sarcină ușoară, în ultimele trei săptămâni nu i-a fost atât de ușor. Bebelușul pe care-l poartă în pântece s-a mărit și nu prea mai are loc în burtică, lucru ce-i cauzează dureri viitoarei mămici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă a sarcinii. Celebra artistă urmează să devină mamă pentru prima oară în doar câteva săptămâni, lucru așteptat de întreaga ei familie. Din fericire, cântăreața a avut o sarcină ușoară, fără complicații. Însă, în ultima perioadă, vedeta a început să resimtă unele dureri, pentru că bebelușul din pântece s-a mărit și nu mai are la fel de mult loc.

nicole-cherry-probleme-1nicole-cherry-probleme-1

Nicole Cherry așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima oară la începutul lunii decembrie și va aduce pe lume o fetiță. Partenerul ei, Florin Popa, i-a fost alături în toată această perioadă, iar artista se poată considera o norocoasă și pentru faptul că a avut o sarcină ușoară.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry:”Ceva spontan”

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:”În primii doi ani…”/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Ce nume a ales Mara Bănică pentru fiica sa:„Soțul meu nu e chiar atât de încântat'

Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în ultima perioadă a sarcinii

Cu toate că, din fericire, nu a avut nicio complicație în sarcină și totul a evoluat normal, Nicole Cherry a început acum să resimtă unele dureri. Bebelușul pe care-l poartă în pântece s-a mărit, ajungând deja la trei kilograme. Asta îi dă unele bătăi de cap viitoarei mămici, pentru că micuța pe care urmează să o nască nu mai are atât de mult loc în burtică.

Recent, Nicole Cherry a organizat o sesiune specială de Întrebări și Răspunsuri pe contul ei de Instagram, pentru a mai sta de vorbă cu fanii săi. Printre altele, ea le-a dezvăluit că a avut o sarcină ușoară, chiar și la 7 luni, deși se aștepta să fie mai greu. În ultimele trei săptămâni nu i-a fost însă la fel de ușor artistei, pentru că bebelușul s-a mărit și nu mai are la fel de mult loc în burtică.

Nicole Cherry a povestit că în ultma perioadă a început să simtă niște dureri, după ce bebelușul a crescut în burtică, mai ales în zona lombară și a spatelui. Pentru a mai diminua din dureri, ea se așează deseori în pat.

„Am avut o sarcină extrem ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo. Nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok. În schimb, ultimele trei săptămâni au fost… nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc.

A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac', a povestit Nicole Cherry, pe Instagram, conform cancan.ro.

Ce nume va purta fiica lui Nicole Cherry

De curând, Nicole Cherry le-a spus admiratorilor și ce nume va purta bebelușul ei. Micuța pe care urmează să o nască va purta două prenume. Primul va fi Anastasia, iar celălalt Maria. A făcut a doua alegere din dorința ca fetița ei să fie sărbătorită și vara.

Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 (decembrie) e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele', a mai transmis ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton