Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere: "Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată"

 Raiciu Adriana
.

Diana Dumitrescu se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. În anul 2019, actrița a devenit mămică pentru prima oară. Însă, artista a luat pe toată lumea prin suprindere cu ultima declarație făcută. A trecut prin momente dificile, după ce a născut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imediat după ce a adus pe lume băițelul, Diana Dumitrescu s-a lovit de mai multe probleme. Nu a putu să alapteze, iar o perioadă destul de lungă de timp s-a confruntat și cu diferite probleme de sănătate.

diaan6diaan6

Lupta cu kilogramele în plus, stresul, dar și toată oboseală acumulată din timpul sarcinii și chiar și după, au făcut-o pe actriță să cedeze. Diana Dumitrescu a declarat că a avut probleme cu tiroida după naștere și că a găsit cu greu un echilibru.

Citește și: Ce îşi doreau Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu sau Cabral să devină la 16 ani

Citește și:  Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu: ‘Mi-a trimis un buchet imens de flori…’

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Citește și: Dovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei Esca

Diana Dumitrescu, momente dificile după naștere

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară în anul 2019. Actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Însă, recunoaște că nu a fost o perioadă deloc ușoară. S-a confruntat cu probleme de sănătate și a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus.

I-a luat un an de zile să-și găsească echilbirul și, în tot acest timp, l-a avut alături de soțul ei, care a sprijinit-o și a încurajat-o ori de câte ori a avut nevoie.

„Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite.”, a povestit Diana Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni tv.

Actrița nu a putut să alăpteze

În continuare, a mai adăugat faptul că a supărat-o destul de tare și faptul că nu a putut să alăpteze decât două luni. A fost o perioadă extrem de dificilă și încerca să își găsească curajul pentru că trebuia să îi fie alături bebelușului.

 „Am avut probleme cu alăptatul, nu am putut să alăptez decât două luni. Am avut și furia laptelui. E o durere cruntă. Unele ajung la operație. Am pus varză, am făcut băi calde. Am cedat nervos, eram epuizată. Credeam că nu sunt o mamă bună. Depresie postnatală nu am făcut. Noroc cu mama, că m-a ajutat cu copilul. Eu de la femeie independentă, am trecut la o femeie închisă în casă, cu un copil. Dar un copil te împlinește ca femeie cu toate bolile, enterocolitele și colici și tot. Dacă voi mai face un copil vreau să-l țin mai lipit de mine. La primul copil e cel mai greu.”, a mai spus Diana Dumitrescu, în cadrul aceleiași emisiuni.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton