Ce probleme și-a descoperit Carmen Grebenișan, după ce a mers la parapsiholog: "Chestia asta poate să fie toxică"

 Dumba Gabriela
.

Ce probleme și-a descoperit Carmen Grebenișan, după ce a mers la parapsiholog. Carmen Grebenișan merge la parapsiholog și susține că deja de la a treia ședință și-a descoperit anumite probleme despre care nici nu avea habar că le are. Astfel, Carmen Grebenișan a înțeles că anumite intenții ale sale, deși aparent bune, pot fi toxice pentru lumea din jur și acum face tot ce poate pentru a schimba felul în care abordează lucrurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme și-a descoperit Carmen Grebenișan, după ce a mers la parapsiholog. Carmen Grebenișan recunoaște că are un comportament toxic și spune că, deși ea credea că ajută persoanele din jurul ei, a ajuns la concluzia că nu trebuie să mai procedeze deloc în felul în care a făcut-o până în prezent.

carmen-grebenisan-1carmen-grebenisan-1

Ce probleme și-a descoperit Carmen Grebenișan, după ce a mers la parapsiholog

Carmen Grebenișan le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că merge la parapsiholog și a vorbit și despre problemele pe care le-a descoperit de când face aceste ședințe.

„Am fost la a treia ședină cu parapsihologul. E o doamnă la care mă duc și mă ajută incredibil de mult, este exact ceea ce aveam eu nevoie, este exact pe stilul meu de a comunica, cu foarte multe exerciții, cu soluțiile în față, fără a povesti, fără a insista pe tot felul de chestii care pentru mine sunt irelevante. Această doamnă pentru mine a fost exact ca o mănușă, ne-am potrivit la fix.”, spune Carmen Grebenișan.

Citește și:Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV:„Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…’ / EXCLUSIV

Citește și:Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină de zeci de mii de euro. Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani:’Când realizezi că…’

Citește și:Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:'Nu a mai funcționat și…'

Ajutorul oferit cu forța poate fi toxic

Carmen Grebenișan a aflat, după cele trei ședințe la parapsiholog, că nu trebuie să mai facă așa și că, de acum înainte, înainte să ofere ajutorul, va întreba dacă persoana respectivă are nevoie de ajutorul ei.

„Am realizat că sunt felul de persoană care … ok, sunt bună, sunt generoasă, chestia asta îmi stă în fire, vine natural, dar insist foarte tare în a-i ajuta pe alții.

Fac asta și dacă nu îmi cere nimeni ajutorul. Dacă cineva are o problemă o să îi caut toate informațiile și o să îi trimit informații despre cum să rezolve acea problemă.

Ba mai mult, o să îi aduc o mulțime de soluții, o să caut eu pentru omul ăla, chiar dacă el nu mi-a cerut ajutorul și nici măcar nu m-am întrebat dacă are nevoie de ajutorul meu și chestia asta poate să fie toxică. Și dacă ești bun, poate fi toxic.

Intenția e bună, dar felul în care am acționat și acționez cu toată lumea din jurul meu poate să fie un pic prea mult, și sunt genul de persoană care insistă până încerci tu ceea ce vreau eu, pentru că eu cred că te ajut.”, povestește Carmen Grebenișan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton