PRO TV se pregătește să spulbere concurența cu un reality show inedit! Ce vedete ar urma să participe la noul proiect

 Oana Pantazi
.

Se pare că PRO TV este gata să spulbere concurența cu un reality show inedit, la care vor participa inclusiv vedete din alte televiziuni. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși ne aflăm în plină pandemie și filmările la cele mai multe show-uri TV au fost întrerupte ca urmare a unor cazuri de coronavirus, iată că PRO TV se pregătește, se pare, să fure audiența celorlalte posturi cu un reality-show inedit, conform cancan.ro.

Sursa citată susține că postul din Pache Protopopescu pregătește un reality-show numit '100 de zile', în care vor apărea mai multe vedete consacrate ale postului, printre care Cuzin Toma (cunoscut pentru personajul Firicel din Las Fierbinți), Alina Eremia, Nicole Cherry, dar și Cristina Ciobănașu, care, până recent, a putut fi văzută în serialul Sacrificiul, de la Antena 1.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Alina-Eremia-3Alina-Eremia-3

Cristina Ciobănașu a renunțat la serial pentru show-ul de la PRO TV?

La începutul acestui an, Cristina Ciobănașu spunea că ar fi renunțat o vreme la filmările din sezonul 2 pentru cunoscutul serial, deoarece, la vremea respectivă, se afla în sesiune, la facultate. Conform sursei citate însă, se pare că motivația Cristinei Ciobănașu ar fi fost cu totul alta… Actrița ar fi fost ofertată de PRO TV nu doar cu o sumă mai mare, ci și cu un rol mai important în cadrul show-ului la care ar urma să participe.

Alegerea lui Nicolle Cherry s-ar baza pe faptul că tânăra artistă, extrem de talentată, are mare priză la publicul tânăr, cât despre Cuzin Toma, nu este niciun secret că, datorită personajului interpretat în Las Fierbinți, actorul a câștigat un mare capital de popularitate.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton