Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa. Care e motivul

 Radulescu Ruxandra
.

Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa. Soția lui Elvis Presley contestă testamentul lui Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis. Priscilla Presley a depus documente legale în care contestă testamentul fiicei sale, regretata Lisa Marie Presley, unicul copil al lui Elvis Presley. Lisa Marie, fiica celui supranumit „Regele rock’n’roll”, a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, lăsând-o ca unică moștenitoare, pe fata sa, Riley. Priscilla este revoltată de faptul că a fost exclusă din testament de propria sa fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa. Priscilla Presley a contestat săptămâna trecută, la curtea superioară din Los Angeles, un amendament din testamentul lui Lisei Marie, prin care soția lui Elvis este eliminată ca moștenitoare. Potrivit documentului, Lisa Marie l-ar fi eliminat din poziția de administrator al averii sale și pe un fost manager. Regretata fiică a lui Elvis i-a lăsat ca unici moștenitori pe fiica sa, Riley Keough, și pe fiul ei, Benjamin Keough. Din moment ce Benjamin a murit în mod tragic, în 2020, luându-și propria viață, sora sa a devenit singura moștenitoare de drept.

63c1257333ffb700180f91a6-163c1257333ffb700180f91a6-1

Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa

Priscilla Presley, fosta soție a legendarului Elvis Presley, a depus o contestație ce vizează validitatea testamentului lui Lisa Maria Presley, unicul copil al marelui artist.

Petiția instanței contestă o modificare din 2016 la testamentul Lisei Marie, care a eliminat-o pe Priscilla din funcția de administrator al averii.

Priscilla Presley a atras atenția că în document numele ei, figura scris greșit, și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații doamnei Presley.

Citește și: Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste

Citește și: Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat: „Nu treci peste, nu mergi mai departe”

Care e motivul

Într-un dosar la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații lui Priscilla au spus că ea a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016' abia după moartea Lisei Marie, notează BBC.

Amendamentul în cauză o înlătură pe soția lui Elvis Presley și pe fostul manager, Barry Siegel, din funcții de co-administratori și îi înlocuiește cu copiii ei Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. Riley Keough este o actriță care a jucat în mai multe filme de la Hollywood.

Care sunt argumentele aduse de Priscilla Presley cu privire la testamentul fiicei sale

Potrivit contestației în justiție, fosta soție a lui Elvis Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat cât timp fiica sa a fost în viață, așa cum prevede testamentul.

Un trust în viață este o formă de planificare a patrimoniului care permite unei persoane să-și controleze bunurile în timp ce este în viață, dar să le distribuie dacă moare. Îndeplinește funcția de testament dacă nu este depus un testament separat, așa cum pare să fie cazul cu Lisa Marie.

Lisa Marie Presley singurul copil al lui Elvis Presley a murit într-un spital din California, la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie, după în urma unui stop cardiac. Autoritățile din Los Angeles investighează cazul. Ea a fost înmormântată la casa familiei ei, în Graceland, pe 22 ianuarie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton