Prințul William a rupt tăcerea despre Megxit și relația cu Prințul Harry! "Toată viața mi-am protejat fratele, dar..."

 Oana Pantazi
.

După scandalul Megxit, Prințul William a făcut o declarație dureroasă în privința fratelui său, confirmând astfel că ruptura dintre el și Prințul Harry se adâncește pe zi ce trece…

La scurt timp după ce Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat decizia de a renunța la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice, s-a dezlănțuit scandalul, ce a primit în sucrt timp nickname-ul Megxit, Ducesa de Sussex fiind considerată principala vinovată pentru întreaga situație.

Familia regală britanică a fost șocată de decizia celor doi, însă, dacă Regina a fost dezamăgită, Prinții Charles și William, tatăl și fratele lui Harry, au fost de-a dreptul furioși pentru lovitura pe care mezinul familiei a dat-o monarhiei. Iar faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au ales să-și declare independența chiar în ziua de naștere a lui Kate Middleton a pus probabil și mai multe paie pe foc, acest lucru fiind considerat, cu siguranță, un lucru complet lipsit de eleganță. Asta cu atât mai mult cu cât relația despre relația dintre cele două cumnate (una deloc bună, se zice) s-au scris romane…

La scurt timp după ce a izbucnit scandalul, Prințul William a făcut o declarație dureroasă, aceasta fiind prima dată când s-a exprimat astfel referindu-se la fratele său mai mic…

Toată viața l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum nu mai pot face asta. Suntem entități separate, a declarat ducele de Cambridge, conform The Guardian.

Sunt trist din această cauză. Tot ce putem face și tot ce pot face eu este să încerc să îi susțin și să sper că, la timpul potrivit, toți vom fi pe aceeași lungime de undă. Vreau ca toată lumea să joace în aceeași echipă, a conchis William.

Au spus adio familiei regale!

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat miercuri seară că renunță la rangul de membri ‘seniori’ ai familiei regale britanice, urmând să se mute în america de Nord. Mai mult, Ducele și Ducesa de Sussex au declarat că vor să devină independenți financiar.

După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină, au transmis Meghan Markle și Prințul Harry.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton