Prințul William a găzduit prima sa recepție. Kate Middleton a strălucit... Meghan și Harry sunt istorie!

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după scandalul creat de dezertarea Ducilor de Sussex din familia regală britanică, Prințul William și Kate Middleton au fost în centrul atenției, în calitate de gazde ale unui eveniment classy. Ducesa de Cambridge a fermecat pe toată lumea cu ținuta ei!

Viața pare să-și fi reluat mersul obișnuit la Palatul Buckingham, la doar câteva zile de la scandalul Megxit, prințul William găzduind prima sa recepție, secondat de Kate Middleton. Deși e nedrept să spunem secondat, deoarece Ducesa de Cambridge a polarizat pur și simplu toată atenția invitaților, datorită ținutei sale spectaculoase.

Invitații, participanți la Summitul de Investiții Marea Britanie-Africa, au fost primiți la glamurosul eveniment de către Prințul William și Kate Middleton, care au fost sprijiniți de alți membri seniori ai familiei regale – printre care Prințul Edward, soția sa Sophie, Contesă de Wessex, și Prințesa Anne -, printre absențele notabile numărându-se Regina Marii Britanii și Prințul Charles.

Cât despre Prințul Harry, după ce el și Meghan au renunțat la titlurile regale, acesta a luat primul avion spre Vancouver, pentru a-și reîntâlni familia.

Kate Middleton a fost senzația serii

Ducii de Cambridge i-au primit la Buckingham pe premierul Boris Johnson și pe alți 21 de sefi de stat și miniștri sud-africani, dar cea care a atras atenția tuturor cu splendida ei ținută de culoare roșie și cu atitudinea comunicativă a fost Kate.

Ducesa de Cambridge a purtat un outfit Needle & Thread, în valoare de 410 lire sterline, rochia cu paiete complimentându-i perfect silueta. De altfel, cu această ocazie au luat sfârșit și zvonurile că Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată, deoarece Kate Middleton pare mai subțire ca niciodată… Cât despre așa-zisa competiție dintre Kate și Meghan, aceasta, dacă a existat într-adevăr, a dispărut odată cu mutarea (ex) Ducilor de Sussex în Canada.

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton