Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși în timp ce se sărutau în public - FOTO

 Popescu Alexandra
.

Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai ascund, în sfârșit, și au început să apară tot mai des împreună în public. După ce au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu la Invictus Games, Harry și Meghan au devenit și mai apropiați în public și au fost surprinși în trandrețuri.

Iubirea dintre prinț și actrița din Suits este una foarte puternică dacă privim ultimele imagini apărute cu cei doi. Se privesc intens tot timpul, zâmbesc, se simt bine împreună și se poate vedea clar că există chimie între ei.

Citește și: O româncă este „prima doamnă a Cataloniei'. Cine este și cum arată Marcela Topor, soția liderului Carles Puigdemont

Cei doi au participat și la ceremonia de închidere Invictus Games, iar de această dată Harry a fost extrem de tandru cu iubita sa. Acesta a luat-o în brațe și nu a rezistat să nu o sărute pe Meghan chiar de față cu mama acesteia, care le-a fost alături la eveniment.

Fotografii au surprins câteva imagini în care Harry o sărută pe Meghan, o ține strâns în brațe, iar la un moment dat aceasta își lasă capul pe umărul prințului. Imaginile sunt absolut adorabile!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton