Prințul Harry, detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix: "Am ajuns să sacrific tot ceea ce știu pentru a mă alătura în lumea ei"

 Radulescu Ruxandra
.

Prințul Harry a dezvăluit detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix. Prințul Harry a generat noi controverse în documentarul de pe Netflix, care a fost difuzat pe 8 decemebrie. În producția intitulată „Harry și Meghan”, ducii de Sussex a relatat despre dificultățile pe care le-au avut de înfruntat pentru a fi împreună. Nu au lipsit nici acuzațiile de rasism asupra anumitor persoane de la Palatul Buckingham. Prințul Harry a trasat chiar și o paralelă între Meghan și Prințesa Diana. Iată care au fost declarațiile ce ar putea pune pe jar Casa Regală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry, detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix. Prințul Harry a generat noi controverse în documentarul de pe Netflix, intitulat „Harry și Meghan”. Ducele de Sussex a oferit noi detalii despre ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise de la Palatul Buckingham, după ce s-a îndrăgostit de Meghan Markle.

Harry nu a ezitat să expună faptul că femeile care au intrat în cadrul Casei Regale, au avut de înfruntat o serie de prejudecăți. Ducele a vorbit și despre maniera în care l-a afectat moartea mamei, sale, Prințesa Diana și a menționat lucrul prețios pe care l-a învățat de la ea.

snapinsta.app_1080_72573333_2960332837310936_1991740645134355926_nsnapinsta.app_1080_72573333_2960332837310936_1991740645134355926_n

Prințul Harry, detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix

Controversatul documentar de pe Netflix „Harry și Meghan” a debutat la data de 8 decembrie. Prințul Harry a relatat fiecare moment dificil prin care a trecut alături de Meghan, pentru a rămâne împreună. Ducele de Sussex nu s-a ferit să menționeze că femeile care s-au căsătorit cu bărbați din cadrul familiei regale au avut mereu de suferit. Acesta și-a amintit de mama sa, care a decis să divorțeze de Charles, atunci când a aflat că o înșela.

Harry a menționat că, asemenea mamei sale, și el a decis să-și asculte inima și să se căsătorească din dragoste, în detrimentul unui mariaj de conveniență. Acesta a mai adăugat că atât el, cât și Meghan au sacrificat tot pentru a fi împreună. El a numit relația dintre ei o mare poveste de dragoste.

„Mama cu siguranță a luat majoritatea deciziilor ei – daca nu chiar toate – cu inima. Iar eu sunt fiul mamei mele. Ea (Meghan) a sacrificat tot ce a știut vreodată, libertatea pe care a avut-o, pentru a mi se alătura în lumea mea. Și apoi, la scurt timp după aceea, am ajuns să sacrific tot ceea ce știu pentru a mă alătura în lumea ei', a relatat acesta.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei:Inima mea e…

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:’Am pierdut ziua degeaba’

Meghan Markle: „Aveau să găsească o cale să mă distrugă”

Harry a fost deosebit de emoționat atunci când a menționat„durerea şi suferinţa femeilor care intră prin căsătorie în cadrul acestei instituţii', referindu-se la Casa Regală britanică.

Meghan a adăugat că traiul ei la Palatul Buckingham a fost unul extrem de dificil și simțea că nu ar fi fost acceptată, indiferent ce ar fi făcut.

Adevărul este că, indiferent cât am încercat, indiferent cât de bună am fost, indiferent ce am făcut, ei tot aveau să găsească o cale să mă distrugă', s-a confesat Meghan Markle.

Harry a mai susținut că este perfect conștient că vor exista dintotdeauna detractori, care nu vor înțelege niciodată gestul său de a se căsători cu Meghan Markle. Acesta s-a declarat revoltat de maniera în care presa ar fi hărțuit-o constant pe soția sa. Harry a comparat acest fenomen cu modul în care Prințesa Diana era constant urmărită de paparazzi, fapt care ar fi cauzat accidentul în care și-a pierdut viața.

„Accept că vor exista oameni din întreaga lume care nu vor fi în mod fundamental de acord cu ceea ce am făcut şi cum am făcut, dar ştiam că trebuie să fac tot ce pot pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce s-a întâmplat cu mama mea”, a afirmat Prințul Harry.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton