Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost vedetele paradei Trooping the Colour

 Florentina Liutic
.

Londra a organizat în acest weekend tradiţionala paradă Trooping the Colour, pentru a celebra aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, însă vedetele eveniementului au fost Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, care au atras toate privirile.

 

A devenit deja o obişnuită ca micii prinţi să fie în centrul atenţiei, aşa cum s-a întâmplat recent şi la nunta Pippei Middleton, sora mamei lor, Kate Middleton.

 

Şi de data aceasta, Kate, William şi cei doi copii ai lor au oferit noi fotografii încântătoare de familie, reuşind să monopolizeze întreaga atenţie.

 

Kate Middleton a reuşit o nouă apariţie stylish, ducesa alegând să poarte o ţinută roz, accesorizată cu o pălărie în aceeaşi nuanţă.  Micuţa Charlotte a fost adorabilă într-o rochiţă roz, ea urmârind parada alături de fratele ei, dat şi din braţele mamei ei.  Prinţul George va împlini în curând 4 ani, iar Parada Trooping the Colour nu este o noutate pentru el, el fiind deja prezent la alte 2 ediţii.

 

La paradă a fost prezent şi Prinţul Harry, care însă a venit singur, iubita lui, actriţa Meghan Markle, neputând să asiste la eveniment pentru că nu face parte din familia regală.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 91 de ani în luna aprilie, însă la fel ca în fiecare an ea este sărbătorită în luna iunie când se desfăşoară tradiţionala paradă Trooping the Colour. Regina şi-a făcut apariţia în balconului Palatului Buckingham alături de prinţul consort Philip, care din luna mai s-a retras din viaţa publică.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton