Prințul Charles s-a săturat să aștepte să devină rege! El și Camilla vor să se retragă în Toscana

 Oana Pantazi
.

Prințul Charles va împlini recent 72 de ani, dar, la cât de verde este mama lui, Elisabeta a II-a, Regina Angliei, nu e exclus să mai aibă de așteptat până la învestire… Se pare că Prințul de Wales s-a săturat să aștepte și are de gând să se retragă alături de Camilla în Toscana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Charles a așteptat deja prea mulți ani să-i vină rândul la domnie, iar conform zvonurilor acest lucru nici nu se va întâmpla prea curând. Drept urmare, susțin tabloidele britanice, Prințul de Wales și soția sa Camilla au de gând să se retragă în Italia, pentru a-și lua complet destinele în mâini, la fel cum a făcut și fiul său cel mic, Prințul Harry, alături de Meghan Markle.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: „M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Prințul Charles ar putea fi sărit din rând

Părerile sunt, de altfel, împărțite. În timp ce unii susțin că Prițul charles este deja pregătit să preia coroana, alte surse spun că Regina Elisabeta a II-a nici nu se gândește să se retragă de la domnie prea curând – mai ales acum, când regalitatea și-a recâștigat popularitatea datorită membrilor tineri ai familiei. Chiar dacă Prințul Harry și Meghan s-au retras, Prințul William și Kate Middleton au schimbat mult mentalitatea despre Casa Regală și au atras noua generație.

Mai mult, se spune că Regina ar putea lua o decizie extrem de controversată, sărindu-l pe Charles la tron, pentru a-i oferi rolul de monarh fiului său cel mare, Prințul William…

Printul-charles-si-ReginaPrintul-charles-si-Regina

Prințesa Diana a dezvăluit totul

Conform tabloidului New Idea, totul ar fi pornit de la niște declarații de-ale Prințesei Diana, din anul 1995, care spunea atunci, într-un interviu pentru Newsweek, că e convinsă că fostul ei soț și iubita lui se vor muta în străinătate mai degrabă decât să acceadă la tron. Diana mărturisea atunci că Charles „are propria ambiție de a avea ferma sa în Toscana”, urmând ca ei să îi revină rolul de a-și pregăti fiul cel mare să devină rege. O sursă spunea atunci pentru tabloidul britanic:

„Ea crede, și astrologii ei personali sunt de acord, că Charles nu va deveni niciodată rege, iar Prințul William îi va succeda bunicii sale”.

Citește și: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Prințul Charles, tot mai frustrat

O altă sursă citată de publicație susţine că Prințul Charles este tot mai frustrat de statutul lui de veşnic prinţ moştenitor, iar ideea de a se retrage într-o zonă cu peisaje superbe îl atrage mai mult ca niciodată.

„În ultima perioadă, Charles a devenit obsedat de grădinărit, iar Toscana sună excelent pentru el, în acest moment”, a menționat sursa citată. 

Dat fiind că Regina are 94 de ani și încă este „verde” și în exercițiul funcțiunii, nu este exclus ca Prințul Charles să renunțe la tron în favoarea fiului său cel mare și să se retragă în Italia.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton