Presa britanică: Prinții William și Harry au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Nici măcar nu s-au privit în ochi

 Raiciu Adriana
.

Presa britanică: Prinții William și Harry au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. William și Harry au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu s-au privit în ochi și au evitat orice interacțiune la înmormântarea bunicii lor. Lucrurile nu s-au schimbat nici în momentul în care celor doi prinți li s-au alăturat soțiile, Kate și Meghan, la Westminster Abbey.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Presa britanică: Prinții William și Harry au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Nu a existat niciun contact vizual sau de recunoaștere între Prințul William și Prințul Harry, în timp ce mergeau în spatele sicriului Reginei. Harry  și-a ținut privirea concentrată înainte în timpul procesiunii de la Westminster Hall la mănăstire și mai târziu la Castelul Windsor. Chiar dacă cei doi prinți au mers în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York, unul lângă altul, nu au dat semne că ar fi depășit divergențele din trecut.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022

Citește și:Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Citește și:Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate’

Citește și: Când începe „Stand-Up Revolution’, sezonul 2.Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezintă noul sezon

Presa britanică: Prinții William și Harry au evitat orice interacțiune la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Lucrurile nu s-au schimbat nici în momentul în care celor doi prinți li s-au alăturat soțiile, Kate și Meghan, la Westminster Abbey. Prințul Harry și Meghan Markle și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele Regelui Charles al III-lea și a Reginei consoarte Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați, scrie The Guardian.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, luni, 19 septembrie. Trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a fost coborât în cavoul regal din Capela St. George de la Castelul Windsor. În același cavou a fost depozitat și sicriul soțului reginei, prințul Philip, pentru a putea fi îngropat alături de suverană.

În timp ce sicriul a fost coborât, decanul de Windsor a recitat Psalmul 103, care include versul tradițional: „Ieși în călătoria ta din această lume, suflete creștin’.

Suverana s-a stins din viață în data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

sursă foto- Profimediat, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton