Prințesa Charlotte a adus venituri de 1 milion de lire sterline

 Oana Pantazi
.

Fiica Ducelui și Ducesei de Cambridge a adus anul acesta în vistieria de la Palatul Buckingham venituri de un milion de lire sterline, devenind astfel cel mai profitabil membru al familiei regale a Angliei.

 

Apariția micuței Charlotte, în mai 2015, a fost extrem de așteptată atât de Kate și de William, cât și de englezii de rând, care, după nașterea Prințului George, au sperat ca în familia regală să apară și o prințesă care să-i semene lui Kate sau, de ce nu, bunicii sale Diana, supranumită și Prințesa inimilor, una dintre cele mai iubite personalități cu sânge albastru.

 

Simpatia de care se bucură mica prințesă se poate contabiliza și în profiturile pe care ea le-a adus Casei Regale a Angliei, de la nașterea sa și până acum acestea depășind chiar și cele mai optimiste așteptări. Charlotte a generat de pe urma imaginii sale nu mai puțin de 1 milion de lire sterline, cel mai mare venit câștigat de un membru al familiei regale a Angliei într-un timp atât de scurt.

 

Porţelanurile comemorative lansate cu ocazia naşterii şi botezului  prințesei Charlotte, prin Royal Collection Trust, o serie de suveniruri scoase la vânzare de Palatul Buckingam, au făcut din cea mai tânără mlădiță a Casei Regale britanice o mină de aur.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton