Prințesa Beatrice a născut o fetiță! Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

 Miniosu Alexandra
.

Prințesa Beatrice a născut o fetiță. Așadar, este mare bucurie în Familia Regală! Fericita mămică a adus pe lume primul ei copil. Fiica ei s-a născut sâmbătă noapte, eveniment așteptat cu nerăbdare de toți apropiații. Odată cu nașterea ei, Regina Elisabeta a II-a este acum străbunică pentru a 12-a oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prințesa Beatrice a născut o fetiță. Este vestea ce a bucurat întreaga Familie Rregală. Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima dată sâmbătă noapte. Atunci, ea a adus-o pe lume pe fiica ei și a milionarului Edoardo Mapelli Mozzi. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Chelsea și Westminster din Londra.

p1-16p1-16

Fericitul anunț a fost făcut public în cadrul unui comunicat emis luni de Palatul Buckingham, citat de Sky News. În acesta se precizează că bunicii și străbunicii au fost informați imediat după ce Prințesa Beatrice, în vârstă de 33 de ani, a născut. Familia Regală a transmis mulțumiri întregului persoanal de la unitatea spitalicească și menționează că atât celebra mămică, dar și copilașul sunt foarte bine.

Citește și: Prințesa Beatrice a Marii Britanii s-a măritat în secret, după ce își amânase nunta din cauza pandemiei de coronavirus!Regina Elisabeta a II-a a participat la eveniment

Citește și: Prințesa Beatrice este însărcinată!Când naște nepoata Reginei Elisabeta

Citește și: Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei:„Nu mai sunt fata lui Petre Roman'

Citește și: Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung:„La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute'

Prințesa Beatrice a născut o fetiță

În același comunicat transmis Palatul Buckingham se precizează că Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, sunt nerăbdători acum să-și prezinte fiica fratelui mai mare. Edoardo Mapelli Mozzi mai are un fiu dintr-o relație anterioară cu Dara Huang.

„Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată.

Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi într-o stare foarte bună de sănătate, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf', a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat.

Prințesa Beatrice a transmis și ea un mesaj emoționant. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, care a făcut-o străbunică pentru a 12-a oară, a spus că e încântată să anunțe sosirea pe lume a fiicei ei. Micuța s-a născutsâmbătă, pe 18 septembrie 2021, la ora 23:42.

„Suntem încântați să anunțăm sosirea în siguranţă pe lume a fiicei noastre, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Spitalul Chelsea and Westminster, din Londra. Mulțumesc echipei moașe și tuturor celor de la spital pentru îngrijirea minunată', se arată în postare, conform Libertatea.ro.

Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în pandemie, pe 17 iulie 2020. El este de origine italiană, a divorțat de fosta parteneră și are un băiețel. Prințesa Beatrice este fiica cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew.

Edoardo Mapelli Mozzi este un om cunoscut în lumea afacerilor. Deține mai multe afaceri cu imobiliare, ce-i aduc sume frumoase în conturi. El a cerut-o de soție pe nepoata reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2019, în timp ce petreceau un weekend romantic în Italia.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton