Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei. Testul de paternitate a ieșit pozitiv

 Pirvu Cristina
.

Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei. Testul de paternitate pe care l-a făcut a ieșit pozitiv, se pare că fetița Nicoletei Cîrjan este și a nepotului regelui Mihai. 

Nicolae a refuzat să recunoască fetița și a cerut un test de paternitate. Acesta a fost făcut de curând, iar rezultatul este pozitiv.

'In urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitatii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cirjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta. Din ratiuni care tin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorinta expresa de a proteja copilul si pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect', este mesajul postat pe Facebook de principele Nicolae.

Nicolae și Nicoleta Cârjan, mama fetiței, pe nume Iris, au avut o relație de câteva luni.

Reacţia Nicoletei Cîrjan după de fostul Principe Nicolae i-a recunoscut copilul

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe a refuzat însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN. „27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”, a notat fosta iubită a lui Nicolae pe contul ei de Facebook.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton