Care a fost primul loc de muncă pe care Radu Vâlcan l-a avut. Își câștiga cu greu banii

 Martin Lorena
.

Care a fost primul loc de muncă pe care Radu Vâlcan l-a avut. Radu Vâlcan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta activează în domeniu de foarte mult timp și chiar și primul său job are, cumva, aceeași direcție, dar la un nivel mult mai mic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta, deși are o carieră impresionantă și este extrem de cunoscut, puțini sunt cei care știu ce meserie a avut înainte să apară pe micile ecrane!

Adela-Popescu-10Adela-Popescu-10

Acesta a vorbit pe InstaStory despre începutul carierei sale. Iată unde a lucrat Radu Vâlcan, înainte de a apărea pe micile ecrane!

Citește și: De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni’

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi’/ EXCLUSIV
Citește și: Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au Talent. Cum arăta atunci și ce număr a avut în semifinală

Citește și: Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show. La ce show va apărea de acum înainte

Care a fost primul loc de muncă pe care Radu Vâlcan l-a avut

Care a fost primul loc de muncă pe care Radu Vâlcan l-a avut. Radu Vâlcan este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Deși pare că este dintotdeauna pe micile ecrane, adevărul este că vedeta a avut și alte locuri de muncă.

Pe rețelele de socializare, Radu a povestit faptul că prima sa meserie a fost ce de vâzător de ziare. Deși era cumva în aceeași industrie media, nivelul la care lucra era unul destul de scăzut. Cu toate acestea, prin muncă și ambiție el a reușit să aibă o carieră impresionantă!

Ce spune despre noul sezon Insula Iubirii

Acesta a vorbit în premieră despre noul sezon Insula Iubirii, mărturisind că încă mai este surprins de evoluția poveștilor de dragoste.

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că… Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite, şi atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune, este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane‘, a spus el.

Sursă foto: Facebook, arhivă viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton