Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 ani. Victor Hugo a ajutat-o să fie celebră în America: ”Mi-a adus protecție”

 Stamen Diana
.

Valentina Pelinel a avut mereu iubiți care au susținut-o din toate punctele de vedere. Vedeta a devenit cunoscută în toată America datorită primului ei iubit, Victor Hugo. Actuală doamnă Borcea și celebrul designer au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Puțin știu că Valentina Pelinel a avut timp de 5 ani de zile, un iubit mai mare cu mai mulți ani decât ea. Victor Hugo a fost cel care a reușit să o facă pe aceasta celebră în Statele Unite ale Americii. Vedeta vorbește foarte frumos despre primul ei iubit, pentru că acesta a reușit să îi contureze o imagine impecabilă și să o protejeze de restul bărbaților.

Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei', a declarat Valentina Pelinel în urmă cu ceva vreme.

După ce s-a despărțit de Victor Hugo, Valentina Pelinel a venit în România și l-a întâlnit pe Cristian Boureanu, cu care s-a și căsătorit. Vedeta a renunțat la job-urile pe care le avea în lumea modei și s-a dedicat în totalitate iubitului ei. După ce a divorțat și de Cristian Boureanu, Valentina Pelinel s-a cuplat cu Cristi Borcea. Vedeta l-a așteptat până când acesta a ieșit din închisoare și s-au căsătorit. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel pe nume Milan.

Victor Hugo, primul iubit al Valentinei PelinelVictor Hugo, primul iubit al Valentinei Pelinel

Citește și: Când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel

Citește și: Cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie

FOTO: Facebook, Click 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton