Primele imagini cu Brigitte Pastramă, după scandalul cu fiul ei. Ce a făcut vedeta după ce s-a dus la Poliție să își reclame copilul

 Lupescu Anca
.

Brigitte Pastramă a ajuns astăzi la Poliție, pentru a raporta faptul că i s-a furat mașina, îi lipsesc lucruri din casă, iar locuința a fost vandalizată de către niște prieteni de-ai fiului său. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se pare că tinerii au consumat stupefiante și apoi au provocat daune extrem de mari, motiv pentru care Brigitte a mers la autorități pentru a obține un ordin de protecție și pentru a reclama faptele. 

 „Mi-au furat masina si mi-au vandalizat casa niste indivizi. Cat am dormit, i-a primit fiul meu in casa. S-au drogat cu toţii si au vandalizat casa”, a declarat Brigitte Pastramă. Totuși, vedeta a refuzat să depună plângere împotriva copilului ei.

La câteva ore după ce a mers la Poliție, Brigitte a fost surprinsă, alături de soțul ei, la cumpărături, într-un hypermarket din București. 

Vedeta a purtat ochelari de soare și mască, ferindu-se de paparazzi wowbiz.ro, cei care au surprins-o. Brigitte a negat incidentul, întrebată fiind cum cometează toată întâmplarea. 

Fiul său, în vârstă de 19 ani, a primit niște prieteni în casă, alături de care s-a drogat. Brigitte a găsit toată casa distrusă și mașina furată. 

Pastramă a declarat că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, iar amicii lui Robert intră în casă fără ca ea să știe.

‘Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat.

media-140501803255276000media-140501803255276000

Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…’, a declarat Brigitte Pastramă pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton