Primele imagini cu Ioana Boureanu, după ce a fost bătută crunt. Fiica lui Cristian Boureanu are capul bandajat

 Stamen Diana
.

Ioana Boureanu a fost bătută cu bestialitate de trei fete, sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Fata lui Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital, după ce agresoarele i-au dat cu un pahar din sticlă în cap. Au apărut și primele imagini cu tânăra, după acest scandal.

După acest scandal neașteptat, afaceristul a fost cu fiica lui IML, unde vor scoate certificat medico-legal. Ioana Boureanu este bandajată la cap și pare vizibil afectată de întreaga situație. Tatăl ei este alături de ea și face toate demersurile ca vinovatele să plătească pentru faptele grave pe care le-au săvârșit. Întregul scandal dintre Ioana Boureanu și cele trei fete din club a fost ca un scenariu din filmele de groază, după cum spune afaceristul.

'Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filmele de groază. Sângele a început să țâșnească…', a declarat Cristian Boureanu pentru Click!

Ioana Boureanu a fost bătută crunt

Ioana Boureanu a fost bătută crunt, sămbătă seara, într-un club din București. Totul a început de la un conflict verbal.

Ioana Boureanu a fost până la baia clubului pentru a se spăla pe mâine, iar acolo a cerut voie să-și facă loc. Se pare că una dintre fetele din baie i-a dat o palmă, iar apoi alte două au tăbărât pe ea cu pumnii și cu picioarele. După acest incident, fiica lui Cristian Boureanu a mers la o farmacie din zonă, unde și-a pansat rănile și s-a întors în club, la petrecerea de majorat la care era invitată. Potrivit informațiilor apărute în presă, bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit club, însă nu a fost așa.

Irina BoureanuIrina Boureanu

Citește și: Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt într-un club din Capitală. Cum a fost găsită Ioana Boureanu de tatăl ei

Citește și: Cristian Boureanu, mai romantic ca niciodată! Și-a copleșit iubita de Valentines Day

FOTO: Facebook, Instagram, Click! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton