Primele imagini cu burtica de gravidă a Alinei Binder! Soția fostului Principe Nicolae este în al doilea trimestru de sarcină

 Oana Pantazi
.

Pe 1 iunie, Alina Binder și fostul Principe Nicolae anunțau că urmează să devină părinți. Acum, fericitul tătic a postat primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale, aflată în cel de-al doilea trimestru de sarcină!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Binder și fostul Principe Nicolae urmează să devină părinți pentru prima oară în luna noiembrie, cei doi anunțând fericitul eveniment chiar de Ziua Copilului. Alina Binder, este însărcinată în al doilea trimestru și va aduce pe lume bebelușul la doi ani de la nuntă.

„Soția mea este însărcinată cu primul nostru copil”

Fericitul viitor tătic a împărtășit vestea bună cu fanii săi de pe contul de socializare, prin intermediul unui mesaj emoționant, prin care a anunțat că urmează să vină pe lume strănepotul Regelui Mihai I.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu', a postat pe Facebook Nicolae Medforth-Mills.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

„Minunea iubirii, minunea vieții”

La o lună și o săptămână de la postarea inițială, Alina Binder și Principele Nicolae și-au împărtășit din nou fericirea de a fi părinți cu fanii lor, de data aceasta prin intermediul unor instantanee emoționante. Cei doi s-au fotografiat într-un lan de lavandă, zâmbitori și vizibil fericiți, în timp ce viitoarea mămică, aflată în al doilea trimestru, își protejează burtica, într-un gest atât de familiar femeilor însărcinate. Iar în dreptul fotografiilor Principele Nicolae a titrat: „Minunea iubirii, minunea vieții.
Să ne bucurăm în fiecare clipă”
.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Principele Nicolae mai are o fetiță de 4 ani

Fostul principe Nicolae mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fetiță de patru ani, cu tânăra Nicoleta Cîrjan. Inițial, nepotul Regelui Mihai nu a vrut să recunoască acest copil, însă în urma testului de paternitate, s-a dovedit că fetița este a lui.

Alina-Binder-si-Principele-NicolaeAlina-Binder-si-Principele-Nicolae

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viață acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect’, scria la vremea respectivă, pe Facebook, Principele Nicolae.

Iris, fiica fostului Principe Nicolae, are acum 4 ani și se află în grija mamei sale, care, din când în când, își mai surprinde prietenii de pe contul de socializare cu fotografii.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton