Primele imagini cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după ce s-a zvonit că s-au despărțit

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au apărut împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cei doi au petrecut o noapte întreagă în Emirate alături de mulți prieteni. 

S-a ținut de cuvânt! Laurențiu Reghecampf a împlinit astăzi 44 de ani, iar Anamaria Prodan a ținut să îi facă o petrecere pe cinste, alături de câțiva prieteni, chiar în Emirate, acolo unde acesta antrenează o echipă de fotbal. Ea a aplecat din România alături de câțiva apropiați, a închiriat o masă la un restaurant celebru de acolo și au petrecut o noapte întreagă.

Au fost și copii celor doi, Sarah a fost însă singura care a lipsit, ea se află în America. Alături de ei au fost și Sandra și Adrian Mutu, bunii lor prieteni. Într-un dintre imaginile postate pe Instagram, Reghe și Anamaria apar foarte apropiați, ciocnesc un pahar de șampanie, dar niciun sărut între ei. Oare zvonurile că au divorțat sunt adevărate, în ciuda a ceea ce declară sexy-impresara?

Cu toate acestea, formează o familie frumoasă, cu copii realizați și talentați, susținuți întotdeauna de părinții lor.

„La mulți ani, soțul meu! Soțul perfect! 44 de ani!”, a scris Anamaria Prodan în mediul online.

Anamaria ProdanAnamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat deja? Apropiații au făcut declarații: „S-au despărțit de câteva luni'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat în repetate rânduri că încă sunt soț și soție, că nu au divorțat. În plus, spun că au un mariaj fericit alături de copii, chiar dacă sunt la mare distanță.

Cu toate acestea, surse din apropierea celor doi au afirmat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă', – a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf pentru Click!

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton