Primele declaraţii ale Gabrielei Cristea după ce s-a aflat sexul celui de-al doilea copil

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea este însărcinată cu al doilea copil. La câteva zile după ce a făcut publică marea veste, prezentatoarea TV a spus cu zâmbetul pe buze că în burtica sa se află surioara Victoriei. Familia este în culmea fericirii!

Prezentatoarea TV este însărcinată cu fetiță, așadar micuța Victoria va avea o surioară. Bebelușul va veni pe lume în primăvara acestui an, în luna martie. Până acum, Gabriela Cristea și-a ascuns sarcina, iar surpriza a fost foarte mare pentru toată lumea. Chiar la Antena Stars, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea sa, vedeta a anunţat oficial sexul bebeluşului.

„M-a rugat Victoria, fiică-mea, să vă transmit un mesaj. Astăzi eu şi cu taică-su i-am povestit despre ce urmează să se întâmple în viaţa noastră. Ea nu vorbeşte şi tebuie să spun eu: 99,9% mi-a zis ea să scriu: voi avea o surioară! Sigur e fată”, a spus Gabriela Cristea chiar în emisiunea sa.

Gabriela este foarte mândră că va avea încă o fetiţă, vedeta s-a amuzat teribil pe acest subiect.

„Vorbeam astăzi şi i-am zis lui Tavi: iubitul meu, noi trebuia să mai facem o fată. Dacă aş fi făcut băiat şi eram soacră mare, era vai! Doi la mână, cineva trebuie să crească rata frumuseţii feminine!”, a mai spus Gabriela Cristea.

Cum a aflat Tavi Clonda că va avea încă o fetiţă

„Vestea a venit aşa, pe nepusă masă pentru amândoi, atât pentru mine cât şi pentru Gabriela. Nu ne aşteptam. S-a întâmplat, nu ne aşteptam şi a venit cu testul ca în filme, ştii.. uite ce avem aici. Băi nu se poate, hai să vedem. A fost tot într-un weekend, aşa cum a fost şi cu Victoria şi am fost surprins plăcut şi fericit. Majoritatea prietenilor se aşteptau să facem un băieţel. Eu m-am bucurat enorm, mie îmi plac fetiţele. Eu o să ştiu să le împac pe amândouă când o să se certe, pentru că o să fie şi un moment din ăla la un moment dat. Ce să spun? Are tata acasă trei fetiţe. 

Una mai mare şi două mai mititele. O să aibă tata grijă de toate fetele lui. Victoria nu conştientizează, dar ceva feeling-uri începe să aibă pentru că ne aude pe noi în casă cum vorbim, cum vorbim cu bebeluşul şi atunci uşor uşor o să îşi dea seama că este vorba este o altă fiinţă, să zic aşa, o altă energie, o altă dragoste. Ne căutam pe cineva să aibă grijă, o bonă să vină în permanenţă să ne ajute cu cea mică şi cu cea mică. Vom avea nevoie de ajutor”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton