Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan: "A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele"

 Raiciu Adriana
.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Regehcampf, a făcut noi declarații despre divorțul antrenorul de Anamaria Prodan. Ce spune despre începutul relației dintre fostul sportiv și sexy impresara. Iată ce crede aceasta despre relația celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Regehcampf a mai fost căsătorit o dată. Prima soție este Mariana Pfeiffer și cei doi au împreună un băiat. În cadrul unui interviu, femeia a decis să vorbească despre divorțul și relația dintre antrenorul de fotbal și Anamaria Prodan.

1-281-28

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, după ce impresara a ieșit pe post și a spus că nu mai există cale de întoarcere. Mariana Pfeiffer spune că lucrurile s-au întors și că primește ceea ce a oferit.

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:’Karma funcționează’

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a înbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Mariana Pfeiffer despre Anamaria Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

Ei bine, fosta parteneră a lui Reghe neagă că ar fi stat la masă cu cei doi și chiar susține că aceștia s-ar fi cunoscut când încă era căsătorită cu antrenorul.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă', a declarat Mariana Pfeiffer pentru CANCAN.RO.

În continuare, femeia a mai făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Susține că după divorț, Anamaria Prodan i-ar fi cerut să accepte ca Reghe să plătească o sumă mai mică pentru pensia alimentară.

Ba chiar mai mult, nu ar fi avut grijă de Luca, așa cum se spunea.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță. 

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei. 

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta', a mai spus prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Mașina respectivă este un jaf

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan i-a dat o mașină Marianei Pfeiffer. Deși susținea că ar fi vorba despre un autoturism de 60.000 de euro, adevărul că era un „jaf” de mașină.

 „Referitor la «celebra» mașină pe care susține că mi-a dat-o pentru fiul meu și că ar valora 60.000 de euro, adevărul este altul. De fapt, mașina respectivă este un jaf, un Opel Corsa, din 1997 cu 190.000 de km, în care eram nevoită să-l îmbrac pe Luca și să-l învelesc cu pături ca să-l pot duce la școală', a conchis Mariana Pfeiffer.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton