Prima soție a lui Dem Rădulescu, legătură dincolo de moarte cu Stela Popescu și Cristina Stamate: "Le visez, fiecare îmi spune ceva"

 Oana Pantazi
.

Paula Rădulescu, prima soție a regretatului Dem Rădulescu, mărturisește că între ea, Stela Popescu și Cristina Stamate a existat o legătură incredibilă, care s-a perpetuat și după moartea celor două mari actrițe, care i-au fost ca două surori. Iată ce dezvăluiri face actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În vârstă de 74 de ani, actrița Paula Rădulescu rememorează momente emoționante din timpul prieteniei care a legat-o de Stela Popescu și Cristina Stamate, de care, spune ea, a rămas legată și după moartea acestora, care a îndurerat-o teribil. Iată ce dezvăluiri face actrița!

paula-radulescu-121862l-214×0-wtm-a4cd09e2paula-radulescu-121862l-214×0-wtm-a4cd09e2

Paula Rădulescu regretă enorm pierderea bunelor sale prietene

Prima soție a lui Dem Rădulescu, Paula Rădulescu, a avut o legătură specială cu colegele ei de breaslă Stela Popescu și Cristina Stamate. Din păcate, cele două mari actrițe s-au stins din viață în luna noiembrie 2017, la patru zile una după cealaltă, iar acest fapt a fost devastator pentru prietena lor rămasă în viață.

Citește și: Fiica lui Dem Rădulescu face dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la moartea tatălui ei: ' Râdeam, ne jucam, desenam cot la cot'

Citește și: Ce semne primește fiica lui Dem Rădulescu, de la tatăl ei, din lumea de dincolo: „În momentele de cumpănă…'

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns la spital, după bătaia cu Reghe. Ce s-a întâmplat la 48 de ore după scandal

Citește și: Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto:Trebuia să fii cu noi

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: „Dacă stau mă ia amețeala’

„Mi-au lipsit de când s-au dus. De când au plecat ele, am plecat și eu. Îmi lipsesc enorm, nu mi-am putut închipui vreodată că le-am iubit atât de tare… Sănătatea mea s-a făcut praf, inima mea nu a mai putut de durere. Prea s-au dus repede și una după alta și neașteptat. Tot ce spuneau, parcă voiau să-mi dea un suflu. Nu am mai avut acea bucurie, acel ceva, ca atunci când te duci acasă și e cineva care te înconjoară cu tot. Așa eram noi. Faptul că am jucat împreună și stând în aceeași cabină, parcă ne-a unit extrem de tare. Lucrurile mărunte fac dragostea mai mare', a spus Paula Rădulescu pentru impact.ro.

Prima soție a lui Dem Rădulescu, legătură dincolo de moarte cu Stela Popescu și Cristina Stamate

În pofida faptului că între ele nu mai există legătură fizică, actrița încă își visează prietenele, care, spune, ea, îi transmit mesaje premonitorii. Paula Rădulescu, Stela Popescu și Cristina Stamate au avut o relație de prietenie care nu s-a pierdut nici dincolo de moarte…

„Le visez, fiecare îmi spune ceva. Cristina mă atenționează că o să-mi fie foarte rău dacă mă apropii prea tare de ea, dar ea nu stă de vorbă cu mine. Cu Stela ne visăm în lume multă, fiecare are treaba ei. Suntem la mese, la spectacol. Visele mele nu sunt legate de ceva particular, ci de teatru. De ceea ce ni se întâmpla înainte sau după. Știu că fiecare îmi spune că ceva o să se întâmple. A doua zi le aprind oricum o lumânare frumoasă, am un altar mic, le văd și vorbesc un pic. Lumina arde, arde și ne ține aproape cu sufletul.

Stela spunea, la un moment dat, după ce a murit soțul ei, Puiu Maximilian, ei, ce să mai fie, suntem oameni deștepți. Mori, la revedere. Viermișori, cum făcea ea cu hazul ei. Și iei ceva.. Sufletul care răsare și se duce în sus. Stela nu dădea doi bani pe nimic, nici pe ceremonii, pe înmormântare, pentru că știa ce se întâmplă cu cineva care nu mai are viață. Era foarte deșteaptă și o spunea în felul ei', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Și chiar și fostul ei soț, Dem Rădulescu, care a încetat din viață în urmă cu 22 de ani, îi apare în vis cu regularitate, transmițându-i avertismente din lumea de dincolo.

„Absolut, există o legătură dincolo de moarte. Cu bunicul meu și cu ele. Dar și Bibanul (n.r. porecla dată lui Dem Rădulescu) mă mai atenționează. Parcă-l văd cu degetul cum îmi zice: fii atentă! Îl visez tot timpul. Am fost soț și soție. Și nu e întâmplător nici faptul că vorbesc despre el acum, pentru că pe 21 septembrie ar fi fost ziua lui. Iar în acea zi, ni s-au născut și doi băieți', a încheiat Paula Rădulescu.

După trei luni de iubire, s-a măritat cu Dem Rădulescu

Între Paula Rădulescu și Dem Rădulescu a fost dragoste la vedere, iar povestea lor a durat 22 de ani. El era cu 9 ani mai mare. Pe atunci, ea se numea Paula Ortansa Albăstroiu, era o balerină foarte talentată, iar pe scena teatrului și în scheciurile comice de la televiziune a ajuns oarecum întâmplător, ea având de surmontat problema unei voci atipice, pițigăiată, ca de copil.

(n. red. – S-au cunoscut) „În cel mai banal mod posibil şi cel mai la îndemâna timpurilor respective. Pe vremea aceea, la Râmnicu Vâlcea, seara se ieşea la plimbare pe bulevard. Şi gaşca din care făceam parte bătea bulevardul, ne întâlneam pe sub castani. Se pare că obiceiul acesta era şi de pe vremea când Dem Rădulescu era de vârsta mea, el fiind mai mare decât mine cu nouă ani.

Într-o seară, m-a ochit în timp ce era cu un prieten de-ai lui căruia i-a zis „Cine e fata aia? Aş vrea să o cunosc şi eu. Iar prietenul lui îi spune „Stai că mă duc să o scuz. Aşa se făcea atunci, adică să se scuze că vrea să mă cunoască Bibanu. Iar eu i-am zis că nu vreau să îl cunosc. Ştiam cine este pentru că era deja vedetă, nu aveam cum să nu fi auzit, mai ales că era tot din Vâlcea. Până la urmă m-a convins prietenul lui să îl cunosc. Am făcut cunoştinţă în acea seară, iar după trei luni ne-am căsătorit„, dezvăluia actrița într-un interviu pentru adevărul.ro.

Relația lor s-a încheiat amiabil, după mai bine de două decenii, iar Dem Rădulescu s-a căsătorit apoi cu fosta lui studentă, Adriana Șchiopu, care i-a dăruit și o fiică – Irina, acum actriță și ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton