Prima imagine cu Lilibet. Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

 Dumitrache Laura
.

Lilibet, fiica ducilor de Sussex a apărut pentru prima oară într-o fotografie de familie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prințul Harry și Meghan Markle le-a pregătit o surpriză fanilor și le-au arătat chipul fiicei lor. Dar nu oricum, ci în felicitarea făcută cu ocazia Crăciunului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit o surpriză cu totul specială pentru public, iar cu câteva zile înainte de Crăciun au arătat-o pe micuța Lilibet întregii lumi. Cei patru sunt extrem de fericiți în imagine, iar fanii lor au fost plăcut surprinși de această ipostază. Fotografia, editată ca o felicitare de sărbători, a fost trimistă pe e-mail de fundația Archewell, fondată de Harry și Meghan în 2020.

Fiica lui Harry si a lui MeghanFiica lui Harry si a lui Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au postat prima imagine oficiala cu Lilibet, mezina familiei. În imagine apare și Archie, fiul cel mare al ducilor de Sussex, în vârstă de patru ani. Felicitarea surprinde chipul fetiței lor, care a venit pe lume în vara acestui an.

Citește și: Momente intime între Prințul Harry și un bărbat:”Ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Câte sarmale putem mânca de Crăciun fără să ne îngrășăm.Sfaturile nutriționistei Mihaela Bilic

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:„Ea este resposabilă de toate'

Prima imagine cu Lilibet, fiica lui Harry și a lui Meghan Markle

Micuța Lilibet a venit pe lume pe 4 iunie, în acest an. La șase luni de la nașterea sa, Prințul Harry și Meghan Markle au postat prima imagine cu chipul fiicei lor, Lilibet Diana. În imaginea postată, care este o felicitate, Meghan își ține sus fiica care este extrem de fericită, iar Harry zâmbește, ținând o mână în jurul fiului cel mare Archie, care se distrează alături de sora și părinții săi.

Fotografia a fost imortalizată de Alexi Lubomirski, care s-a ocupat și de imaginile de la nunta Ducilor de Sussex. Ducii de Sussex au public și un mesaj alături de felicitarea de Crăciun în care apare cu copiii lor. Poza a apărut și pe pagina de Instagram ITV News Royals.

„Anul acesta, 2021, am primit-o în viețile noastre pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă' și „tată', iar Lili ne-a făcut o familie.Așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații pentru dvs. în numele mai multor organizații care onorează și protejează familiile – de la refugiații din Afganistan, până la familiile americane care au nevoie de concediu parental plătit.', a fost mesajul Ducilor de Sussex.

Lilibet Diana a venit pe lume în iunie

Micuța Lilibet s-a născut în luna iunie a acestui an, iar sarcina lui meghan a fost ținută secretă o lungă perioadă. Ducesa de Sussex a mai pierdut o sarcină după ce l-a adus pe lume pe Archie. Micuța a fost numită după Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Diana, mama lui Harry. Lilibet este porecla reginei încă din copilărie, iar Prințul Philip era cel care i se adresa așa. Al doilea prenume, Diana, reprezintă un omagiu adus regretatei prințese Diana.

Nașterea micuței a adus multă fericire în familia ducilor de Sussex. Familia Regală Britanică i-a felicitat pe cei doi prin intermediul paginii de Facebook.

„Multe felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru nașterea fetiței lor, Lilibet Diana. Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de veste. Lilibet este cel de-al 11-lea strănepot al Majestății Sale.', a fost postarea reprezentanților Familiei Regale, potrivit Fanatik.ro.

Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit definitiv casa regală britanică, anunțând-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu își vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei. Cei doi s-au mutat în Santa Barbara, California, unde încearcă să se distanțeze de zonele aglomerate și de paparazzi.

Noua casă a cuplului se află la aproximativ 180 de km distanță de Los Angeles, acolo unde ducii de Sussex au locuit până în prezent. Cei doi au fost nevoiți să apeleze la instanță pentru a opri o serie de incidente cu paparazi. Meghan și Harry au încercat să pună punct vânzării către publicații tabloide a imaginilor cu fiul lor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton