Prima imagine cu Lavinia Pîrva, după ce a născut. Soția lui Ștefan Bănică a devenit mamă pentru prima oară

 Pirvu Cristina
.

Primele imagini cu Lavinia Pîrva, după ce a născut, au fost făcute publice. Proaspăta mămică este foarte activă și în formă. Se pare că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Are grijă de micuț, dar nu-și neglijează celelalte responsabilități.  

Lavinia Pârva a născut pe 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Cel mai mic membru al familiei se va numi Alexandru Bănică. Ștefan Bănică Jr. a vrut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ei și le-au transmis toate gândurile bune.

Iată că proaspăta mămică se simte foarte bine după prima naștere, băiețelul este perfect sănătos, are deja 5 zile de când a venit pe lume. Conform Spynews,  Lavinia Pîrva a apărut într-o benzinărie din Capitală, la scurt timp după ce a născut primul ei copil. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de colanți, un tricou sport și o pereche de papuci albi, extrem de comozi, nemachiată, Lavinia Pîrva a venit pentru a cumpăra câteva lucruri.

Se pare că ea este într-o formă de invidiat, se simte foarte bine. Probabil, micuțul Alexandra a rămas în grija tăticului sau a bunicilor.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au ales un nume special pentru băiețelul lor. Semnificația lui este sensibilă și dureroasă, pentru artist

Mesajul lui Stefan Banica dupa ce a devenit tata pentru a treia oaraMesajul lui Stefan Banica dupa ce a devenit tata pentru a treia oara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret, în 2017

Cu Lavinia Pârva, Ștefan Bănică este căsătorit din 2017, însă se iubesc încă din 2011. Relația lor a fost una mereu discretă, iar căsătoria petrecută în Bulgaria a fost, de asemenea, realizată în mare secret.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat’, au fost cuvintele lui Ştefan.

„Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea', a relatat artistul în emisiunea „Dincolo de aparențe', în 2017.

Foto: Spynews, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton