Prima declaraţie a medicului care l-a operat pe Florin Busuioc: "Nu sunt un erou!"

 Pirvu Cristina
.

Florin Busuioc trece prin momente delicate, după ce în urmă cu câteva zile a făcut stop cardio-respirator, pe scenă, după terminarea unui spectacol din Craiova. Iată ce spune unul dintre medicii care l-a operat!

Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc (56 de ani) și i-au salvat viața, după ce actorul a suferit un infarct pe scenă. Sunt medici tineri, unul dintre ei fiind la finalul rezidențiatului.

Eugen Ţireanu a declarat că îşi face meseria cu plăcere şi nu doreşte să plece din ţară, vrea să rămână în oraşul natal, Craiova.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit', a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.

Întrebat ce va face când va termina stadiul de rezident, luând în considerare şi limita locurilor, Eugen Ţireanu a spus că este hotărât, orice ar fi, să rămână în ţară.

„Eu îmi fac meseria cu plăcere. (…) Nu aş face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidenţiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând şi cu atât mai mult în Craiova, în spitalul oraşului meu natal', a mai spus medicul rezident.

Florin Busuioc, interviu EXCLUSIV pentru VIVA!, pe 18 octombrie

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. A fost operat acolo, iar intervenţia fost finalizată cu succes. Acesta este internat acum la un spital din Bucureşti. Iată ce declaraţii a făcut în urmă cu câteva săptămâni, exclusiv pentru VIVA!.

Cum se descurcă cu programul de la Pro TV, dar cu apariţiile la teatru? Cum petrece timpul alături de familie? Cum o să fie vremea? Mai ales, cum stă cu sănătatea? Nu s-a sfiit şi a răspuns imediat. Iată declaraţiile actorului.

„Asta cu sănătatea este o treabă relativă. Sănătatea mea mentală mi se pare mai importantă decât balonarea, sincer. Pe cuvânt! Dacă eu am nevoie să funcţionez aici bine, nu mai contează cum funcţionez în rest. Mie aici mi se pare important să funcţionez cum trebuie. „

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton