Prima declarație a lui Adrian Titieni după ce s-a aflat că fosta lui soție are o relație cu Alexandru Papadopol

 Pirvu Cristina
.

Adrian Titieni a păstrat săptămâni la rând liniștea privind divorțul de fosta lui soție și legătura dintre ea și Alexandru Papadopol. Acum, actorul a avut prima reacție despre scandalul în care este implicat. 

O prezență discretă, o voce calmă, Adrian Titieni a oferit prima declarație după ce s-a aflat că fosta lui soție, Adriana, are o legătură amoroasă cu Alexandru Papadopol. Mai mult decât atât, actorul a confirmat că acum un an și câteva luni, el a divorțat de mama copiilor lui.

Așadar, el le dorește tot binele din lume celor doi și nu are ce comenta mai mult.

„N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.”, a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

De asemenea, actorul a precizat pentru aceeași sursă că ține legătura cu fosta soție, că vorbesc despre copii, și a mai adăugat că în presă au circulat informații false, el nu este coordonatorul lucrării de doctorat a lui Alexandru Papadopol.

„De ce să nu vorbim? Dar n-am fost prieteni. Nicio legătură, e o informaţie falsă. (n.r. lucrarea de doctorat). Copiii… unul e acasă şi unul vine din Portugalia diseară”.

Adrian TitieniAdrian Titieni

Ioana Ginghină, despre viața de după divorțul de Alexandru Papadopol: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit'

De regulă, suntem extrem de dispuși să vorbim în public despre începuturi, fie că e vorba despre un proiect sau despre o iubire, dar foarte rar despre finaluri. Într-o mărturisire cum rar ne-a fost dat să vedem, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul, împărtășind experiența traumatizantă a divorțului său, după 12 ani de mariaj. În situația ei se află multe femei, și poate că sinceritatea de care a dat dovadă în acest interviu le va servi acestora ca reper în a lua o decizie. Într-un sens sau în altul!

Foto: Facebook, Spynews 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton