Prima colecție fashion a iubitei Prințului Harry – Meghan Markle a dat lovitura!

 Oana Pantazi
.

Modelul lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge – fiecare outfit pe care îl poartă devine automat un sell out – a fost implementat cu succes și de Meghan Markle (35), iubita Prințului Harry (32), a cărei colecție fashion a avut, recent, rezultate peste așteptări.

 

 

 

 

Actrița Meghan Markle a intrat în ultima vreme în atenția presei mai mult datorită relației romantice dintre ea și Prințul de Wales, relație ce se presupune a se materializa curând printr-un mariaj, Harry părând foarte îndrăgostit de frumoasa actriță americană. Și cum, oricât ar fi dragostea de mare, un asemenea avantaj nu putea rămâne neexploatat, Meghan s-a bucurat de o promovarere gratuită și neașteptată a colecției sale de haine, comercializată de firma canadiană de retail Reitmans.

 

 

Așa cum era de așteptat, outfit-urile propuse de Meghan s-au vândut în cea mai mare viteză. E adevărat că Markle a semnat contractul cu Reitmans acum 18 luni, înainte ca relația sa cu Prințul Harry să devină publică, și chiar a apărut în campaniile firmei, însă succesul fulminant a venit abia după ce actrița a devenit iubita oficială a nepotului Reginei Elisabeta a II-a.

 

 

Ținutele au fost inspirate din outfit-urile de zi cu zi purtate de Meghan sau concepute să reprezinte o versiune mai accesibilă a hainelor glamuroase purtate de personajul interpretat de Meghan în serialul Suits. Succesul se datorează, de altfel, și faptului că ținutele sunt foarte comode și, în egală măsură, moderne și sexy: leggins și fuste din piele ecologică, cămăși oversized, bodysuits și poncho-uri din cașmir.

 

 

 

 

Reprezentanții firmei au declarat că noua colecție a actriței s-a bucurat de un feedback pozitiv de la început, dar au confirmat faptul că interesul cumpărătorilor, la fel ca și traficul pe site-ul lor, a crescut odată ce s-a aflat despre relația dintre Meghan și Prințul Harry, care a devenit, absolut întâmplător, cel mai bun agent de marketing al iubitei sale.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Citește și:

Prințul Harry – Primele cumpărături de Crăciun cu Meghan, iubita sa

Prințul Harry renunță la burlăcie?

Kate Middleton a avut, în sfârșit, ocazia s-o cunoască pe Meghan Markle, iubita lui Harry

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton