Prima apariție a lui Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar: "Ești foarte slăbit după un astfel de tratament"

 Dumitrache Laura
.

Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, în urmă cu doi ani. Artistul a trecut prin momente dificile, iar recent a avut prima apariție după o lungă perioadă de timp. Adrian Daminescu nu a putut sta departe de public, și a urcat pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Daminescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul a luat o pauză de la aparițiile publica după ce în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. În urmă cu câteva zile, Adrian Daminescu a urcat pe scenă, în fața publicului.

daminescu si bebe cotimanisdaminescu si bebe cotimanis

Artistul a urcat pe scenă alături de alți colegi de breaslă. Adrian Daminescu și-a respectat promisiunea și pe 26 martie a urcat pe scenă, la inaugurarea Casei de Cultură„Doamna Chiajna', din localitatea cu același nume, din județul Ilfov.  Cântărețul este schimbat din cauza tratamentului pe care îl face, dar charm-ul și talentul artistic nu il poate fura nimeni.

Citește și: Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…”

Citește și:Adrian Daminescu se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate: „Medicii i-au cerut acest sacrificiu”

Citește și:Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani: „Copiii sunt cei care suferă”

Citește și:De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Am fost nevoită să renunț la ceva…”. Flavia Mihășan a înlocuit-o

Prima apariție a lui Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar

Adrian Daminescu se numără printre cei mai apreciați artiști din România. În vârstă de 66 de ani, artistul se luptă cu probleme de sănătate grave. În urmă cu trei ani, Adrian Daminescu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar pentru o vreme s-a retras din lumina reflectoarelor. Recent, cântărețul și-a făcut apariția pe scenă, în fața publicului. Artistul a avut prima apariție după ce a anunțat că are cancer.

Adrian Daminescu a participat pe 26 martie la inaugurarea Casei de Cultură „Doamna Chiajna', din județul Ilfov și a cântat alături de Angela Similea, Stela Enach, Dida Drăgan, Marina Voica și multe alte legende ale muzicii românești.

Adrian Daminescu, zâmbitor în fața publicului

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă și a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, Adrian Daminescu nu și-a pierdut farmecul. Deși este oarecum schimbat fizic, talentul artistic este același.

Cântărețul apare zâmbitor în toate imaginile făcute alături de colegii săi de breaslă și i-a încântat pe spectatori cu melodiile sale. Îmbrăcat la costum, Adrian Daminescu s-a bucurat de momentele petrecute alături de artistele muzicii românești, iar în toate fotografiile apare cu zâmbetul pe buze.

Adrian Daminescu: „După tratament ești foarte slăbit”

Pe 1 februarie, Adrian Daminescu a dezvăluit că suferă de cancer la plămâni. Artistula a declarat că nu mai este sub tratament, iar în această perioadă se reface. Mai mult, artistul a mai spus că s-a vindecat, iar medicii au reușit să-i salveze viața.

Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că după un tratament ca acesta ești foarte slăbit, dar asta o să treacă. O să îmi revin! Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie. Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! Bineînțeles că vreau să revin pe scenă curând', a adăugat artistul pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton