Prima apariţie a Flaviei de la Neatza după ce s-a aflat că este însărcinată. Aşa a ales să se îmbrace

 Pirvu Cristina
.

Flavia de la Neatza va aduce pe lume în câteva luni primul său copil. Cu toate că este însărcinată, continuă să muncească, să danseze, în emisiunea de la Antena 1. Ea radiază de fericire, semn că se simte foarte bine!

Flavia Mihăşan este însărcinată. Conform Spynews, ea şi Marius Moldovan, un actor şi un dansator cunoscut în breasla artiştilor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil s-ar pregăti deja să devină mămică, pentru prima dată.

După ce vestea a fost făcută publică, dansatoarea a uimit cu apariţia sa la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea la care lucrează de ani de zile. Spre deosebire de lunile trecute, aceasta a purtat acum haine mai lungi, şi-a acoperit şi picioarele, şi braţele, dar mai ales abdomenul. De foarte multe ori, Flavia îmbrăca ţinute sexy, bluze decoltate sau până la buric, fuste mini sau pantaloni foarte scurţi.

Vedeta a apărut şi în costum de baie, fără vreo jenă. Iată că acum îşi ascunde abdomenul, poate burtica de gravidă? Oricum, dansatoarea arată minunat, este într-o formă excepţională, mereu cu zâmbetul de buze.

Flavia Mihasan, prima aparitie insarcinataFlavia Mihasan, prima aparitie insarcinata

CITEŞTE ŞI: Cu ce bărbat celebru a fost cuplată Flavia la începutul anului!

Cine e tatăl copilului Flaviei Mihăşan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!’, potrivit aceleiaşi surse. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale’. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Foto: Facebook, Captură video 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton