Premiile Oscar 2017. Meniu extravagant cu peste 50 de feluri pentru invitaţi

 Florentina Liutic
.

După gala premiilor Oscar, celebritățile se vor delecta cu delicatese la un after party extravagant.

 S-a dat startul la numărătoarea inversă pana la cel mai așteptat eveniment al anului. Gala premiilor Oscar are loc la finalul acestei săptămani, iar pregătirile sunt în toi la Hollywood unde o să aibă loc festivitatea. Eveniment va avea loc în Dolby Theatre, locul care găzduiește de 15 ani Oscarurile.

 

Dupa festivitatea de premiere, celebritățile vor lua parte la un afterparty grandios (Governor’s Ball). Petrecerea este organizată de guvernatorul Jeffrey Kurland, organizatorul de evenimente Cheryl Cecchetto și cunoscutul chef Wolfgang Puck.

 

După ce au îndurat diete drastice și au fost nevoiți să se abțină de la mâncăruri nesănătoase pentru a arăta impecabil pe covorul roșu, invitații de la petrecerea de după o să se delecteze cu un meniu scos parcă din basme.

 

Chef-ul celebrităților, Wolfgang Puck s-a ocupat de cateringul festivitații în ultimii 22 de ani, creând pentru anul acesta un meniu cu peste 50 de feluri mâncare inovative. Meniul pentru evenimentul din acest an conține 3 pagini și este plin de mâncăruri luxoase și extravagante. Printre principalele preparate se numără: homar în pane de porumb, popcorn aurit cu trufe, coaste  Wagyu, cartofi copți cu caviar și sushi.

 

Pentru cei ce o să apuce să guste din deserturi după atatea preparate extravagante, echipa de pastry a pregatit dulciurile îndrăgite de vedete precum lava cake, prăjitură cu Oreo și celebrele statuete oferite câștigătorilor, create pentru toți invitații din ciocolată și poleite cu aur de 24 de karate.

 

De asemenea, invitații de la after party se vor putea delecta cu șampanie și vin, create special pentru acest eveniment.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Ce surprize gasesc actorii in celebrele „gift bags” de la Oscaruri

Verdictul expertilor – Cine va castiga Oscarul anul acesta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton