Premieră în istoria show-ului Românii au Talent. Cum se votează marele câștigător la finala de vineri seara

 Lupescu Anca
.

Astăzi, 29 mai, are loc marea finala a show-ului Românii au Talent, iar din cauza pandemiei de coronavirus, multe lucruri s-au schimbat și se vor schimba în continuare. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru emisiunile care obișnuiau să fie în direct, regulile s-au schimbat dramatic, din cauza măsurilor privind diminuarea răspândirii virusului. 

Astfel, în ediția specială Românii au Talent, marea finala din sezonul 10, telespectatorii vor afla cine va pleca acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. 

Vremurile ciudate pe care le trăim se reflectă și în televiziune, motiv pentru care numerele artistice  din marea finală a show-ului vor avea loc în casa concurenților, prin Skype, asta pentru protejarea concurenților, a spectatorilor și a juriului. 

Vor intra în direct prezentatorii: Smiley și Pavel Bartoș, juriul și fiecare jurat. 

De data aceasta, Pro Tv a decis să acorde premii în bani și concurenților care se vor clasa pe locurile 2 și 3.

Schimbări colosale pentru marea finală de la Românii au talent, sezonul 10. Cum se va alege marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător’, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Printre finaliștii Românii au talent se numără și Siena Vușcan, fetița care a cucerit-o pe Andra și a primit Golden Buzz din partea artistei. Micuța a vorbit despre planurile pe care le are, dacă ar câștiga marele premiu de 120.000 de euro.

6211858262118582

„Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit un săculeț cu galbeni. Dau o mână de galbeni școlii mele, de un galben îmi umplu pumnii cu bomboane pe care le presar peste cea mai mare înghețată din lume. Îi dau câțiva și tatei pentru o dubiță, o mână de galbeni o dau pentru o căsuță în pădure, iar restul pun de-o parte, pentru studii', a transmis Siena Vușcan, potrivit celor de la click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton