Preferații AUTOR 2016

 Florentina Liutic
.

Ediţia 2016 a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR a adus împreună peste 70 de AUTORi liberi, neînfricați și certați cu rutina și 2.500 de iubitori ai bijuteriei contemporane.

 

Ana Barbu, Doru Dumitrescu, Iza Vișoianu, Cleopatra Coșuleț, Mona Velciov și Sunyoung Kim au câștigat premiile celei de-a 15-a ediții.

 

Premiul, care constă într-un curs la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia, a fost câștigat de Ana Barbu Uzura. Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award realizat de câstigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, Ana Marchetanu.

 

Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef ELLE România, a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Cristine Jalio, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu și Vika Mayzel.Jewelry.

 

Ana BarbuAna Barbu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton