Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe. Imaginea a stârnit un val de reacții

 Martin Lorena
.

Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Anunțul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a uimit întreaga țară. Impresara nu s-a lăsat descurajată de situația în care se află și a postat o nouă fotografie pe Instagramul ei personal. Diva a atras imediat atenția fanilor, care i-au transmis mesaje de încurajare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Anamaria Prodan a fost în atenția presei, după ce soțul ei a anunțat că divorțează. Ba mai mult, Laurențiu Reghecampf are o relație cu o tânără domnișoară și urmează să fie din nou tată. Vestea a venit precum un fulger pentru impresară, care a susținut întotdeauna că familia ei este unită. Astăzi, Anamaria Prodan a oferit o declarație referitoare la soțul ei și a postat o imagine care a atras imediat reacții din partea fanilor.

WhatsApp-Image-2021-10-18-at-17.28.35WhatsApp-Image-2021-10-18-at-17.28.35

Diva a publicat o fotografie în care apar toți membrii familiei Prodan-Reghecampf. Aceasta a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților, care speră să îi revadă împreună pe cei doi soți.

Citește și: Ce nume are Anamaria Prodan în buletin:”După primul soț, am schimbat actele”

Citește și: Anamaria Prodan, anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Îi dorim succes în orice decizie ia'

Citește și: De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley:„Mi-am luat doar câteva lucruri'

Citește și: Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital:„Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac'

Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe

În cursul zilei de astăzi, Anamaria Prodan a făcut un anunț conform căruia Laurențiu Reghecampf este un bărbat liber. Mai mult, aceasta a subliniat faptul că întreaga familie va fi alături de antrenor în perioada dificilă prin care acesta trece. Impresara a postat o fotografie în care apare alături de copiii săi, dar și de Reghe. Internauții au comentat imediat, dorindu-i să îi vadă din nou împreună. Ce hastaguri a pus Anamaria Prodan, la această fotografie? Strongest family ever (Cea mai puternica familie), Respect, Love, Power, Demnitate.

„Tindeți spre perfecțiune în această formulă”, a scris un urmăritor pe pagina personală de socializare a impresarei.

Mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

Impresara a dezvăluit astăzi că și-a iertat soțul și că întreaga familie îi este alături în această perioadă grea pe care o traversează. Ba mai mult, ea îl încurajează pe Laurențiu Reghecampf să aleagă ceea ce îl face fericit și nu judecă gesturile sale. Anamaria Prodan a subliniat și faptul că nu va lăsa pe nimeni să îi facă rău antrenorului.

'Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF?

O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit ! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un dead end ! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprind… dar nu ii judec pentru că … toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine!

Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN', a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton