Povestea tulburătoare de dragoste dintre Petruța și Andrei Gheorghe. Ea a continuat să-l iubească și după ce s-au despărțit

 Oana Pantazi
.

Pe 19 martie 2018, reputatul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe se stingea din viață, la doar 56 de ani. Un an și 9 luni mai târziu l-a urmat în neființă și Petruța, fosta lui soție, femeia care l-a iubit și dincolo de viață…

Vara trecută, psihoterapeutul Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, le mărturisea prietenilor că a trecut prin momente ucmplite până a reușit să învingă boala.

„Dragii mei, mulţumesc! M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!

Din nefericire, nu a fost așa și Petruța Gheorghe s-a dus să își întâlnească sufletul-pereche în neființă, la doar 52 de ani… În viața lui Andrei Gheorghe au fost două femei pe care le-a iubit enorm: Maria Olaru, prima dragoste din perioada studenției și femeia care i-a dăruit unicul copil, pe Anastasia, și Petruța, dragostea din perioada maturității, cea care l-a iubit până în ultima clipă, deși nici relația lor nu a rezistat.

Petruța și Andrei Gheorghe au fost căsătoriți 6 ani

După despărțirea de Maria, în 2007, Andrei Gheorghe s-a îndrăgostit de Petruța, cea care l-a făcut să se simtă din nou fericit, cei doi formând un cuplu timp de 6 ani, perioadă în care jurnalistul a fost un tată adevărat pentru cei doi copii ai Petruței.

Deși cei doi au divorțat în 2014, Andrei Gheorghe a rămas prieten cu fosta lui soție, dar și cu cei doi copii ai acesteia, pe care i-a îndrăgit foarte mult. „El a iubit enorm. Şi-a iubit copiii, toţi copiii. Pe fiica lui, Anastasia, pe copiii mei. El iubea totul cu patimă. Iubea tot, tot!”, spunea Petruța, într-un interviu pentru observator.tv.

O să spun despre tine că ești extraordinar

În pofida faptului că nu mai formau un cuplu, Andrei Gheorghe și Petruța au continuat să se afișeze la diferite evenimente împreună… Însă abia după moartea jurnalistului au ieșit la iveală adevăratele sentimente ale Petruței pentru fostul ei soț, bărbatul pe care a continuat să-l iubească și după ce s-au despărțit.

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”.

Din nefericire, fosta soție a lui Andrei Gheorghe și-a urmat iubitul în neființă la nici doi ani… Vestea morții Petruței Gheorghe a fost dată de Oana Cuzino, care a scris un anunț emoționant în memoria psihoterapeutei.

„Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi”, a scris Oana Cuzino pe contul său de socializare.

Foto: Facebook, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton