Povestea nespusă a unui mare actor de la Hollywood. A ajuns să-și vândă propriul animal de companie ca să poată supraviețui!

 Florentina Liutic
.

Numele său este Sylvester Stallone și este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați actori de la Hollywood.

 

stallone

 

La începutul carierei sale, însă, Stallone era doar un amator care încerca să dea lovitura în industria filmului. Acesta a ajuns, la un moment dat, atât de sărac încât a trebuit să vândă bijuteriile soției sale pentru bani de mâncare și întreținere. Lucrurile au degenerat ulterior și mai mult, actorul ajungând să doarmă pe străzi. Și-a petrecut trei nopți într-o autogară din New York.

 

De departe cel mai umilitor moment din viața sa a fost cel în care a fost nevoit să își vândă propriul câine unui străin de pe stradă întrucât nu își mai permitea să îl hrănească. Suma pe care a primit-o în schimbul său a fost de 25 de dolari, iar Stallone a plecat de lângă animalul său de companie în lacrimi.

 

Două săptămâni mai târziu, a vizionat un meci de box între Mohammed Ali și Chuck Wepner, iar acest lucru l-a inspirat să scrie scenariul pentru faimosul film Rocky'. L-a redactat în numai 20 de ore și a hotărât să-l vândă. A primit o ofertă de 125.000 de dolari, însă acesta avea o singură doleanță: să joace chiar el rolul protagonistului. Din păcate, reprezentanții studioului l-au refuzat, ei dorind să ofere rolul unui adevărat star'. Mai mult decât atât, aceștia considerau că Sylvester arăta ciudat și vorbea ciudat'.

 

Două săptămâni mai târziu, a fost sunat și i s-au oferit 250.000 de dolari pentru scenariu. A refuzat. I-au făcut chiar o ofertă de 350.000 de dolari. A refuzat din nou. Ei voiau povestea lui, dar nu și-l doreau și pe el în ea.

 

După o vreme, studioul a fost de acord să-i ofere 35.000 de dolari pentru scenariu și să-l lase să joace rolul principal. Restul e istorie. Pelicula a câștigat 3 premii Oscar: Cel Mai Bun Film, Cel Mai Bun Regizor și Cel Mai Bun Montaj De Film. Sylvester Stallone a fost chiar nominalizat la categoria Cel Mai Bun Actor, iar filmul a fost introdus în Registrul Național American de Film ca una dintre cele mai bune producții din toate timpurile.

 

Și știți care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat după ce a primit cei 35.000 de dolari? Câinele pe care îl vânduse. Stallone își iubea câinele atât de mult încât s-a dus în locul în care renunțase la animalul său de companie și a așteptat timp de trei zile. În cea de-a patra zi, noul stăpân al cățelului și-a făcut apariția și actorul i-a explicat de ce îl vrea înapoi. Acesta a refuzat să i-l dea. Stallone i-a propus să îi ofere 100, 500, ba chiar 1000 de dolari, însă fără succes. În cele din urmă, a fost nevoit să îl cumpere cu 15.000 de dolari! Același câine pe care îl vânduse cu doar 25 de dolari. Însă Sylvester Stallone și-a recăpătat câinele, iar acest lucru l-a făcut extraordinar de fericit.

 

Astăzi, același Stallone care a dormit pe stradă și care și-a vândut câinele pentru a supraviețui, este una dintre cele mai mari vedete de cinema care au călcat vreodată pe acest Pământ.

 

Ioana Motoc, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton