Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: "Aveam 16 ani când ne-am cunoscut"

 Dumitrache Laura
.

Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura. Paula Seling ar fi divorțat de soțul ei după 17 ani de mariaj. Cei doi au fost considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste avea să înceapă când aceștia aveau abia 16 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după 17 ani de căsnicie. Se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Puțini sunt cei care știu că cei doi s-au cunoscut când aveau 16 ani, când amândoi se aflau la Năvodari pentru un festival de muzică. Atunci au făcut schimb de adrese, iar artista îi păstra poza lui Radu în ghiozdan.

paula seling si radu bucurapaula seling si radu bucura

Deși Paula a continuat să-i scrie lui Radu, acesta nu i-a răspuns la mesaje. Abia după nouă ani, artistul a decis să o caute pe frumoasa artistă, moment în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. S-au căsătorit și au avut o căsnicie frumoase, pe care au ținut-o departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online:”El ne ia la roast…”

Citește și:Mara Bănică, după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV'

Citește și:Schimbări în Codul Muncii:cum se acordă 10 zile libere în cazul unor urgențe apărute în familie

Citește și:A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:”Sunt în stare de șoc”

Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

După 17 ani de căsnicie, se pare că Paula Seling și Radu Bucura ar fi decis să pună punct și să meargă pe drumuri separate. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei, iar noul ei manager a confirmat divorțul dintre cei doi. De cealaltă parte, Paula Seling și Radu Bucura nu au vrut să vorbească despre acest subiect.

Povestea lor de dragoste începea în 1996, când amândoi aveau 16 ani. Deși Paula a încercat să vorbească cu Radu acesta nu i-a răspuns la mesaje. Abia după nouă ani, cei doi s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit unul de celălalt. „Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit', a relatat în trecut Paula Seling pentru Okmagazine.ro.

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în 2005

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit la 10 iulie 2005, organizând un eveniment restrâns. Cei doi miri nu și-au anunțat nici măcar părinții că se căsătoresc, făcând o ceremonie atipică și intimă. La nunta lor a participat doar o colegă din liceu a artistei și colegul de școală a lui Radu.

De-a lungul anilor, Radu și Paula au evoluat împreună, iar ea a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, pe când Radu a început să se ocupe de activitatea profesională a artistei. La un moment dat, Paula Seling a vorbit despre neînțelegerile din căsnicia ei cu Radu.

  „Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt'mai spunea Paula Seling pentru sursa citată. 

Divorțul Paulei Seling a fost confirmat de noul ei manager

Se pare că povestea lor de dragoste ar fi ajuns la sfârșit. Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling. Noul manager a fost întrebat dacă în urma divorțului Radu a să-i mai fie manager Paulei, iar acesta a confirmat.  „Da, este adevărat, corect.', a declarat noul manager al artistei pentru click.ro.

Ulterior, Radu Bucura a confirmat că nu mai este managerul Paulei Seling și a refuzat să ofere detalii despre despărțirea de artistă. „Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.', a declarat Radu pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton