Postarea care a prezis moartea lui Kobe Bryant acum 8 ani s-a împlinit întocmai! "Kobe va sfârși..."

 Oana Pantazi
.

Fanii de pe întreg globul deplâng moartea tragică a marelui baschetbalist Kobe Bryant, știrea morții sale viralizându-se în cel mai scurt timp. La fel cum s-a viralizat și postarea în care un fan părea să-i prezică moartea, cu nu mai puțin de 8 ani în urmă!

Legenda NBA Kobe Bryant și-a pierdut viața într-un cumplit accident de elicopter în acest weekend, în apropiere de Calabasas, sudul Californiei, alături de alte 8 persoane, printre pasageri numărându-se și fiica lui în vârstă de 13 ani. Pe lângă miile de mesaje de condoleanțe a apărut însă și unul cutremurător, care a cutremurat internetul, de acum 8 ani, în care un fan a părut să prezică moartea faimosului baschetbalist.

Postarea a devenit imediat virală, fanii fiind neplăcut impresionați de teribila predicție, care, după spusele autorului său, care și-a cerut scuze ulterior, a fost doar o coincidență nefastă…

Kobe Bryant avea doar 41 de ani

Kobe va sfârși mort într-un accident de elicopter, a scris unul dintre fanii starului NBA pe Twitter cu 8 ani în urmă.

Fanii baschetbalistului s-au indignat când au văzut postarea, însă autorul ei a ținut să explice ce l-a determinat să o reposteze. Nu a fost vorba chiar despre o premoniție, ci despre o concluzie sinistră trasă de el la vremea respectivă, deoarece starul NBA obișnuia să zboare foarte des cu elicopterul, fie la meciuri, fie în interes personal.

Coincidență sau nu, din nefericire, Kobe Bryant și-a pierdut viața în mod dramatic, la doar 41 de ani, alături de fiica sa, după ce elicopterul personal s-a prăbușit. În urmă cu mai puțin de un an, baschetbalistul devenise tată pentru a patra oară.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton