Plușica de la Puterea Dragostei a povestit totul despre perioada când făcea videochat: ”Îmi plăcea ce vedeam”

 Lupescu Anca
.

Plușica de la Puterea Dragostei a făcut videochat și a recunoscut asta. Mai mult, tânăra a ajuns acum să facă reclamă studioului unde a lucrat. Raluca Marina este protagonista mai multor materiale video în care aceasta povestește ce a determinat-o să practice acest job, cum a fost prima dată când s-a dezbrăcat în fața camerei și ce vrea să facă cu banii pe care îi câștigă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Plușica de la Puterea Dragostei pare că nu regretă deloc perioada în care a făcut videochat, pentru a-și câștiga existența. 'Prima mea săptămână nu a fost deloc grea. Pot spune doar că prima mea zi a fost puțin… dificilă doar pentru că era un domeniu nou și nu mai făcusem asta niciodată. Dar eu am o păerere destul de bună despre mine și pur și simplu mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd.

Făceam gesturi, dansam sau îmi aranjam părul exact așa cum îmi plăcea mie să mă văd. M-am simțit în largul meu. Am înțeles că în fața camerei trebuie să fii în largul tău și să le arăți oamenilor partea ta frumoasă', a povestit Plușica într-o filmare pe contul de Youtube al studioului la care lucrează.

A renunțat la meseria de coafeză pentru a face videochat

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat de ce a renunțat la jobul ei de la salonul de înfrumusețare și a ajuns să facă videochat.

'Înainte am vrut o carieră în domeniul coaforului. A fost foarte greu, pentru că la noi în țară nu sunt destul de apreciați hair-styliștii. Din păcate, au o muncă foarte grea, foarte multe ore în picioare, iar ei nu sunt destul de apreciați. Asta m-a făcut să renunț și să îmi doresc să merg în alt domeniu. Și poate, la un moment dat mă voi reîntoarce în domeniul coaforului și îmi voi deschide propria mea afacere cu ajutorul acestui job', a spus Plușica.

Raluca Marina a mărturisit că avantajele financiare ale unui job la videochat nu sunt deloc de neglijat. Ea spune că a reușit să-și facă prima operație estetică din banii făcuți aici iar acum se simte perfect în corpul ei.  

76765468-558303661648164-5840444477839245312-n76765468-558303661648164-5840444477839245312-n

'Mă simt ca într-o familie, aici mi s-au deschis noi orizonturi. Datorită T… Studio, acum știu să vorbesc limba engleză la perfecție. T… Studio te poate ajuta să-ți cumperi prima casă, prima mașină, sau cum m-a ajutat pe mine, cu prima operație estetică', a mai spus Plușica.

A slăbit 13 kilograme

Raluca Marina le-a mărturisit fanilor că are 1,60 înălțime și 50 de kilograme în momentul de față, după ce a slăbit 13 kilograme. Astfel, porecla Plușica nu-și prea mai are rostul în ceea ce o privește, au glumit fanii ei de pe Instagram.

„Mancati de cate ori va e foame, doar aveti grija la cantitate si la ce mancati. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine ca am continuat sa mananc mancare nesanatoasa. Nu am renuntat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mancam seara. Atunci cand m-am apucat de slabit nu mai mancam seara, iar eu paine oricum nu mananc.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:'Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită’. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

Am primit intrebari cu ce pastile am luat, dar eu nu vreau sa vi le recomand pentru ca nu stiu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport! Nu am facut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigura ca m-ar fi ajutat si mai mult! Am slabit in jur de 13 kilograme in patru luni. Aveam undeva la 64, acum am 50, a spus Plușica, pe contul ei de Instagram.

Dacă pe vremea când se afla în competiție era îndrăgostită lulea de Daniel, tânărul care nu a vrut să formeze un cuplu cu ea, și a suferit mult, iată că situația s-a schimbat radical pentru Raluca Marina. Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou și pare extrem de fericită alături de partenerul ei, contul ei de socializare abundând de fotografii cu ei doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton