Planurile Mirelei Vaida, date peste cap de coronavirus! De Paște, trebuia să-i taie moțul fiului ei

 Oana Pantazi
.

Mirela Vaida avea planuri mari de Paște, perioadă în care își propusese să-i taie moțul fiului ei Tudor, care, pe 10 aprilie, împlinește 1 an. Din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta va trebui să amâne însă petrecerea!

De aproape trei săptămâni, cu toții avem un ritm de viață diferit din cauza pandemiei de coronavirus. Cei mai mulți au ales să se autoizoleze pentru a se proteja pe ei, dar pentru a-și proteja și familiile. Chiar dacă apare în fiecare zi pe micul ecran, la Acces Direct – din fericire, invitații participă prin Skype sau WhatsApp -, nici Mirela Vaidanu face excepție atunci când vine vorba despre măsurile de igienă și de izolare socială, cu atât mai mult cu cât carismatica prezentatoare este mama a trei copii.

Petrecerea, amânată pentru la vară

Chiar dacă nu e ușor să le explici la trei copii de ce trebuie să stea izolați de restul lumii, Mirela Vaida face față cu brio, iar viața ei se desfășoară cât se poate de normal în condițiile date. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a dat și ei o parte dintre planuri peste cap, și nu este vorba doar despre concertele anulate, după cum a explicat într-un interviu pentru click.ro.

„Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebui să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida pentru sursa citată.

Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil?

Mirela Vaida este o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și personal. Are trei copii, doi băieți și o fată: Carla de 5 ani, Vladimir de 3 ani și Tudor Ștefan care în aprilie urmează să împlinească un an. Se pare, însă, că în urma unor discuții cu partenerul de viață, prezentatoarea nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară. Mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, când trebuie să stăm cât mai mult timp în casă.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire. Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai unul ți se pare greu, când ai doi ți se mega greu, când ai trei nici nu-i mai simți” declarat Mirela Vaida la Agenția VIP.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton