Plăcerea vinovată a Andreei Marin. Ce face vedeta atunci când nu o vede nimeni: ”Asumă-ți ce faci și bucură-te”

 Stamen Diana
.

Andreea Marin este un exemplu pentru multe femei din România, iar aceasta are un stil de viață pe care multe și-l doresc. Este echilibrată și știe cum să se mențină în formă. Vedeta a recunoscut ce face pe ascuns, atunci când nu o vede nimeni. Andreea Marin arată foarte bine la vârsta pe care o are, iar pentru asta muncește din greu.

Vedeta, în vârstă de 44 de ani, merge la sală și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, însă asta nu înseamnă că a renunțat definitiv la dulciuri. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că plăcerea ei vinovată este să servească din când în când o mică prăjitură.

Nicio femeie nu ar rezista în fața unei prăjituri delicioase, iar asta dezvăluie și Andreea Marin. Fosta prezentatoare TV a sfătuit pe toată lumea să nu renunțe la micile plăceri ale vieții și să mănânce în prima parte a zilei, însă nu într-un mod abuziv.

„E bună o prăjiturică pe ascuns din când în când? Gustoasa e, fără îndoială, dar nu-i nevoie să pretinzi că ești perfectă, că nu ești om și tu, asumă-ți ce faci și bucură-te de micile plăceri ale vieții. Un singur sfat am: mănânc-o în prima parte a zilei, dacă se poate, gustă doar una sa îți astamperi pofta și să nu te simți privată de această bucurie, dar nu mânca tot platoul. Și nu fă din asta un obicei. Nu uita mișcarea, sportul echilibrează situația și amintește-ți mereu ca moderația e cheia. O zi bună!”a scris Andreea Marin pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Marin

Andreea Marin

Cum a slăbit Andreea Marin – Adio, carbohidrați și zahăr!

'Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână.

Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.

Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi', a mărturisit Andreea Marin într-o postare pe pagina ei personală de Facebook.

Citește și: Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme cu o dietă simplă! La ce a renunțat vedeta

Citește și: Rar o vezi așa! Andreea Marin, fără machiaj. Vedeta trage din greu la sală pentru a arăta bine: 'Cine zice că-i ușor?'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton