Pippa Middleton, însărcinată a treia oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară. Pippa mai are cu soțul ei, James Matthews, un băiețel și o fetiță. Arthur și Grace au trei ani și, respectiv, 1 an, însă sexul viitorului membru al familiei nu s-a aflat încă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară, ea și soțul său, James Matthews, urmând să devină curând părinți, anunță People. Cuplul mai are doi copii – un fiu, Arthur, în vârstă de 3 ani, și o fiică, Grace, în vârstă de 1 an.

Pippa Middleton Looks Red Hot Joining Husband James Matthews At The Star Studded Cirque Du Soleil’s Luizia At The Royal Albert HallPippa Middleton Looks Red Hot Joining Husband James Matthews At The Star Studded Cirque Du Soleil’s Luizia At The Royal Albert Hall

Pippa Middleton, însărcinată a treia oară

Pippa Middleton și-a prins din urmă sora mai mare, pe Kate, aceasta fiind însărcinată pentru a treia oara, la doar un an după ce a adus pe lume o fetiță. Până acum, vestea a fost ținută secretă, iar apariția surorii Ducesei de Cambridge la concertul care a avut loc cu prilejul Jubielului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: Pippa Middleton, însărcinată în 8 luni, în costum de baie, la plajă!

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile’/ EXCLUSIV

Chiar dacă Pippa nu a confirmat încă vestea, imaginile surprinse de fotografi sunt evidente. În cea de a treia zi a festivităților care au marcat Jubileul de Platină a Reginei, Pippa a fost surprinsă alături de soțul ei și alți membri ai familiei la concertul „Party at the Palace”. Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde și extrem de zâmbitoare, Pippa strălucea literalmente. Evident, celor din jur nu le-a scăpat faptul că sora mai mică a Ducesei de Cambridge este din nou însărcinată… și încă într-o lună destul de avansată.

Bebelușul care va veni curând pe lume va fi cel de-al șaselea nepot al lui Carole și Michael Middleton și cel dea-l treilea văr al Prinților George și Louis și al Prințesei Charlotte.

Pippa și James s-au căsătorit în mai 2017, la Biserica St. Mark, din Englefield. Pippa a purtat o rochie o superbă rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, cu diamante și aur alb de 18 carate, realizată special pentru ea. Iar nepoții ei, Prințesa Charlotte și Prințul George, i-au fost paj și domnișoară de onoare.

Pippa Middleton a devenit faimoasă la nunta surorii sale

Au trecut 11 ani de la nunta dintre Kate Middleton și Prințul William, însă puțini sunt cei care nu-și amintesc de apariția răvășitoare a surorii mai mici a Ducesei de Cambrige. Atunci, Pippa a fost domnișoară de onoare și a reușit, datorită ținutei sale super sexy, aproape să o pună în umbră pe mult mai faimoasa ei soră. Acum Pippa Middleton este însărcinată pentru a treia oară și mamă de familie, însă au fost niște vremuri când tânăra soră a lui Kate a fost privită cu alți ochi de către toți bărbații…

La nunta surorii sale, mezina familiei Middleton făcut senzație cu rochia sa mulată, fapt care i-a făcut ulterior pe jurnaliștii de la Daily Mail să o numească „cea mai râvnită celibatară din lume’. Asta în timp ce mai multe publicații i-au dedicat articole ample… Și nu doar ei, ci și posteriorului său bombat, care, în cele din urmă, s-a ales chiar și cu o pagină de Facebook proprie – „Pippa Middleton Ass Appreciation Society’.

„Pippa este cea mai norocoasă dintre toţi. Primeşte toată atenţia necesară din partea bărbaţilor, a designerilor de modă sau a altora, dar nu are responsabilităţile aferente’, scriau jurnaliștii britanici, după ce sora Ducesei de Cambridge a devenit faimoasă peste noapte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton