Pierce Brosnan și soția lui, la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi: "Ea s-a îngrășat mult, dar lui nu-i pasă"

 Oana Pantazi
.

Pierce Brosnan este nu doar unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, ci și unul dintre cei mai sexy… Asta nu-l împiedică să fie, de un sfert de secol bărbatul unei singure femei, chiar dacă ea nu mai arată ca la început!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pierce Brosnan și soția lui sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar relația lor este mai frumoasă ca niciodată, în pofida cârcotașilor care o acuză pe Keely că s-a îngrășat prea mult și că din acest motiv într-o zi va fi părăsită de partenerul ei cel sexy…

Keely a fost fermecată de el din prima clipă

Nu contează cât de mult s-au schimbat, câte riduri și cât păr argintiu au pe la tâmple sau cum s-au modificat siluetele lor, Pierce Brosnan și Keely Shaye se iubesc cu aceeași pasiune, chimia evidentă dintre ei făcându-i să pară un cuplu de tineri căsătoriți.

Când s-au întâlnit, în 1994, jurnalista Keely Shaye povestea cât de impresionată a fost de Pierce Brosnan. „Era captivant. Înalt, brunet, bărbat bine – niște calități de care orice femeie ar fi fost imediat atrasă. Avea acea sclipire specială în privire. M-am gândit ‘Wow! Wow!'”, a mărturisit Keely. Iar după 25 de ani, sclipirea aceea este tot acolo.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: „M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Pierce Brosnan a jurat să nu se mai însoare

După ce prima lui soție a murit de cancer, Pierce Brosnan a jurat să nu se mai însoare niciodată… Dar Keely Shaye Smith a fost cea care l-a ajutat să-și depășească durerea, iar el s-a îndrăgostit de ea.

„Știu cum e să fii văduv și cum este să te îndrăgostești din nou. Deci știu și că există speranță și că trebuie să înveți să mergi înainte. Viața este despre urcușuri și coborâșuri”, a mărturisit actorul spunea actorul pentru publicația Express.

„Keely a fost mereu bună și plină de compasiune cu mine și m-a încurajat să o plâng pe Cassie… Cred că ea este Steaua mea Nordică, întotdeauna e în preajma mea”, a mai spus Brosnan.

Citește și: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

„Îmi plac formele soției mele”

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în 2001, iar Brosnan își amintește perfect ziua aceea… Am găsit o femeie minunată îm Keely Shaye. nici dacă aș fi căutat de un milion de ori nu aș fi găsit una atât de bună ', a mărturisit actorul.

Anii au trecut cu repeziciune, iar Pierce și Keely au doi copii mari, însă dragostea dintre ei nu a scăzut odată cu trecerea timpului, ba dimpotrivă. Deși soția actorului, de-a lungul anilor, a luat mult în greutate, nimic nu s-a schimbat între ei. La fiecare apariție publică, Pierce Brosnan pare la fel de îndrăgostit de soția lui, iar el mărturisește că „îmi plac formele soției mele” și consideră că nu trebuie să schimbe nimic la ea.

Cât despre fanii cuplului, aceștia sunt încântați de relația lor și mai ales de comportamentul lui Brosnan, pe care îl consideră un gentleman perfect. „S-a îngrășat mult, dar lui nu-i pasă. Iubesc asta la un bărbat”, spunea o admiratoare a cuplului. „Soția lui Pierce Brosnan’s a pus multe kilograme pe ea, dar sunt împreună de 25 de ani și el încă pare îndrăgostit de ea”, comenta un alt fan.

Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton