Tom Cruise şi Olga Kurylenko la premiera de gală din Moscova a filmului Oblivion

 Adina Rosetti
.

Pe 1 aprilie, în capitala Rusiei, la Oktyabr Cinema Hall, a avut loc premiera de gală a filmului Oblivion, la au fost prezenţi Tom Cruise şi Olga Kurylenko.

 

Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roşu. Olga Kurylenko, cunoscută publicului datorită rolului din James Bond Quantum of Solace', a arătat superb într-o creaţie  Elie Saab, de culoare mov pal, asortată cu pantofi Christian Louboutin şi clutch Ferragamo.

 

Filmul Oblivion, regizat de Joseph Kosinski, spune povestea unuia dintre ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ, Jack Harper (Tom Cruise). Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

 

Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 12 aprilie, sub titlul Planeta uitată.

 

Olga KurylenkoOlga Kurylenko

 

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton