Toamna se ard caloriile

 Revista VIVA
.
Nu exista femeie care sa nu-si doreasca sa arate bine. Preocupate de felul in care arata, femeile si-au riscat adeseori sanatatea pentru a obtine un look de invidiat.

Perioada dietelor drastice pare insa ca a trecut, locul sau fiind luat de practicarea sportului in care prinde tot mai mult teren conceptul de welbeing.

In acest context, Get Fit Gym a lansat programul de antrenament in sala pentru sezonul de toamna 2007. Get Fit Gym este o sala de sport altfel decat tot ceea ce ati vazut pana acum. Este conceputa mai degraba ca o scoala in care puteti deprinde un stil de viata sanatos, echilibrat, in care efortul si nutritia nu sunt intamplatoare, ci atent personalizate. Personalitatea, aspectul fizic, dar si ritualul zilnic al fiecareia dintre noi sunt elemente de care se tine cont. In cadrul Get Fit Gym se ard 28.000 de calorii, ceea ce inseamna nici mai mult, nici mai putin decat 1.000 de kilograme de grasime pe an.

Sala este dedicata in exclusivitate femeilor, iar aparatele cu greutati lipsesc cu desavarsire. Cele care vor trece pragul acestei sali vor lucra doar cu greutatea corpului si vor avea parte si de consiliere motivationala, astfel incat „dezertarile' sa fie cat mai putine. Nu va ramane decat sa alegeti unul dintre instructori pentru a avea un tonus de invidiat.

Informatii despre programe si tarife puteti gasi la www.getfitgym.ro

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton