Oana Cuzino la petrecerea Miko

 Revista VIVA
.

Oana CuzinoProbabil cea mai mare petrecere de la inceputul anului, Miko 8 ani a fost un party-bal-mascat care a insemnat 8 ore de distractie, concerte live, costume dintre cele mai inedite, dans alaturi de Flamingo Boys si Flamingo Girls, un show de coafura, un tort imens, baloane si multe confetii.

Nu mai putin de 600 de persoane din tara si din strainatate au venit in Kristal Glam Club sa sarbatoreasca implinirea a 8 ani de la deschiderea primului centru Miko.

Alaturi de echipa Miko, vedete ca Oana Roman, Maria Marinescu sau Oana Cuzino au cantat imnul Miko Beauty compus de Mihai Alexandru, asa ca la recitalurile lui Alex, Pepe si Stefan Banica Jr toata lumea era deja in forma maxima.

Unul dintre cele mai asteptate momente a fost acela in care echipa de stilisti Miko, impreuna cu hairstilistul international Massimiliano, au facut o demonstratie de coafura realizata in doar cateva minute, aratand astfel ca putem arata bine si daca nu avem foarte mult timp la dispozitie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton