Mihaela Radulescu - Un concert de Oscar

 Revista VIVA
.

Mihaela Radulescu – Un concert de Oscar

Mihaela Radulescu – Un concert de Oscar

Dan Pascariu (HVB Tiriac Bank)

UniCredit si HVB Tiriac Bank au oferit clientilor de suflet un cadou deosebit, mai precis o seara rafinata, speciala, compusa din momente dedicate exclusiv muzicii. Concertul a fost sustinut de Filarmonica ‘900 del Teatro Regio di Torino, iar repertoriul a cuprins piese din coloana sonora a unor filme celebre, multe dintre ele premiate cu Oscar. Inainte de inceperea concertului, frumoasa Mihaela Radulescu a introdus publicul in atmosfera Ateneului, punctand momentele importante din cariera acestei Filarmonici care reuseste sa satisfaca atat gusturile celor pasionati de muzica clasica, cat si pe cele ale amatorilor de muzica moderna, fara a nemultumi nici o parte din public. Acesta este marele merit al Filarmonicii ‘900, iar seara a fost cu adevarat deosebita.


Mihaela Radulescu si Rasvan Popescu (Presedintele executiv UniCredit Romania) Anca Ungureanu (UniCredit) si Irina Nistor

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton